Gregoriany całą noc na klęczkachGregor1987 pisze: ↑13 mar 2021, 16:54Szkoda ale wiadomo, że zdrowie jest najważniejsze.wojtowca pisze: ↑13 mar 2021, 12:02 Moi drodzy, po mocnym przeanalizowaniu sprawy doszedłem do wniosku, że jednak nie przyjedziemy na Spota . Mamy czasy "srandemiczne", których się nie boję ale muszę dmuchać na zimne bo nie chcę aby mi przełożyli zabieg. Także życzę Wam udanego SPOTa, będę Was obserwował sprzed ekranu monitora .
Jeszcze będzie okazja się spotkać i oby juz w normalnych czasach:)
REGULARNE SPOTY ŚLĄSKIEJ MAPHII
Moderator: Tunio999
- Czesław
- Zafiromaniak
- Imię: Czesław
- Auto: Meriva B 1,4 120 KM
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Nel
czesiek_ze
- Gregor1987
- Mieszkaniec
- Imię: Aga & Grzegorz
- Auto: Opel Zafira B OPC 2.0 Turbo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Oczywiście, juz zaczynam Zdrowaśki klepaćCzesław pisze: ↑13 mar 2021, 18:49Gregoriany całą noc na klęczkachGregor1987 pisze: ↑13 mar 2021, 16:54Szkoda ale wiadomo, że zdrowie jest najważniejsze.wojtowca pisze: ↑13 mar 2021, 12:02 Moi drodzy, po mocnym przeanalizowaniu sprawy doszedłem do wniosku, że jednak nie przyjedziemy na Spota . Mamy czasy "srandemiczne", których się nie boję ale muszę dmuchać na zimne bo nie chcę aby mi przełożyli zabieg. Także życzę Wam udanego SPOTa, będę Was obserwował sprzed ekranu monitora .
Jeszcze będzie okazja się spotkać i oby juz w normalnych czasach:)
Żyj tak jakby jutra miało nie być...
Na forum czasami przebywa żona Pana i władcy
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Ja niestety dziś odpadam. Bardzo chciałem się spotkać, ale zdrowie mi nie pozwala.
Byłem w piątek na pogrzebie jak zwykle lekko ubrany, a wiatr wiał z deszczem i od wczoraj mnie rozłożyło
Na dodatek jestem pociągający, kaszlący i ogólnie do rzici
Byłem w piątek na pogrzebie jak zwykle lekko ubrany, a wiatr wiał z deszczem i od wczoraj mnie rozłożyło
Na dodatek jestem pociągający, kaszlący i ogólnie do rzici
- Karaluchy
- Bywalec
- Imię: Karolina & Rafcio
- Auto: Zafira B 1.9 120 KM
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Jakby ktoś miał problemy z trafieniem na parking to piszcie, będziemy tutaj na bieżąco zaglądać to pomożemy nakierować dozobaczenia na miejscu
Witamy
- gosiaczek_ki
- Przeglądacz
- Imię: Goch@
- Auto: zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
- Bywalec
- Imię: Karolina & Rafcio
- Auto: Zafira B 1.9 120 KM
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Dziękujemy wszystkim za przybycie
Lista obecności:
1.Niki2005
2. Czesław
3. Karaluchy
4. gosiaczek_ki
5. Gregor1987
6. I gościnnie pani Ewa
Zajechaliśmy na miejsce , zrobiliśmy odliczanie , 1,2,3,4,5 Zafir , wszystko się zgadza i nagle patrzymy wjeżdża jeszcze jedna Zafira podchodzę do pani kierowcy i okazuje się, że pani przyjechała na zlot kajakarski ot taki przypadek dołączyła chwilę do nas z uśmiechem na twarzy pozdrawiamy panią Ewę i dziękujemy za miłe towarzystwo
Po 40 minutach pojechaliśmy na planowane loooody i spacer po lesie przy rzeczce gadu gadu , i ruszyliśmy na oględziny pobliskiej plaży, o której pojęcia nie mieliśmy Gosia z rodziną nam ją pokazali , dziękujemy Tam na miejscu znowu spotkaliśmy panią Ewę ale juz na kajaku
Wrzucamy kilka fotek ze spotkania
Lista obecności:
1.Niki2005
2. Czesław
3. Karaluchy
4. gosiaczek_ki
5. Gregor1987
6. I gościnnie pani Ewa
Zajechaliśmy na miejsce , zrobiliśmy odliczanie , 1,2,3,4,5 Zafir , wszystko się zgadza i nagle patrzymy wjeżdża jeszcze jedna Zafira podchodzę do pani kierowcy i okazuje się, że pani przyjechała na zlot kajakarski ot taki przypadek dołączyła chwilę do nas z uśmiechem na twarzy pozdrawiamy panią Ewę i dziękujemy za miłe towarzystwo
Po 40 minutach pojechaliśmy na planowane loooody i spacer po lesie przy rzeczce gadu gadu , i ruszyliśmy na oględziny pobliskiej plaży, o której pojęcia nie mieliśmy Gosia z rodziną nam ją pokazali , dziękujemy Tam na miejscu znowu spotkaliśmy panią Ewę ale juz na kajaku
Wrzucamy kilka fotek ze spotkania
Witamy
- Gregor1987
- Mieszkaniec
My również dziękujemy za super SPOTkanie, pogaduchy i przepyszne lody
- Gregor1987
- Mieszkaniec
Ostatnio zmieniony 14 mar 2021, 18:02 przez Gregor1987, łącznie zmieniany 1 raz.