Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PSiejka pisze: ↑02 lip 2020, 14:07
Jako, że miałem małe bach, bach i błotnik będzie nowy, to potrzebuję klubową naklejkę. Białą najlepiej. Nie pamiętam kto je robił, dajcie namiar.
Nie moja wina więc kolo z Fiata500 zapłaci.
Paweł, podwiozę Ci, bo mam. Tylko musielibyśmy się umówić na Woli w konkretnym miejscu i godzinie
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6. Obecnie: Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH Opel Zafira B OPC Audi A4 B6 S4 Cabrio 3.0 V6
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6. Obecnie: Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH Opel Zafira B OPC Audi A4 B6 S4 Cabrio 3.0 V6
Proponuję dziś - choćby nawet na krótko, celem inicjacji normalnych spotów, przywrócenia starych dobrych zwyczajów.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Tym samym tradycja została zainicjowana Raz następny już z grillem i piwkiem, w większym mamy nadzieję gronie