[TUT/B] Lift/siłownik maski ZB
- Rafoooo
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Mam już gotowe 4 komplety od ponad tygodnia... tylko czasu brak. W przyszłym tygodniu mogę wysłać. Kontaktować się ze mną na PW.
W pierwszej kolejności napewno pójdą do tych którym obiecałem wcześniej:
- Wampir11111
- Sumik
- Pawełek10 ... będę się z nim kontaktował czy nadal chce.
- Rafant4011 ... ale myślę że Rafałowi nie śpieszno, bo ma siłowniki na aucie .... więc może Krisu74 załapiesz się na tę partię dam Ci znać, czy Rafałowi potrzebne na już.
W pierwszej kolejności napewno pójdą do tych którym obiecałem wcześniej:
- Wampir11111
- Sumik
- Pawełek10 ... będę się z nim kontaktował czy nadal chce.
- Rafant4011 ... ale myślę że Rafałowi nie śpieszno, bo ma siłowniki na aucie .... więc może Krisu74 załapiesz się na tę partię dam Ci znać, czy Rafałowi potrzebne na już.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2017, 13:24 przez Rafoooo, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
wspominać.
- Pawełek10
- Przeglądacz
- Imię: Paweł
- Auto: Zafira B OPC
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: LEH
Też wielkie dzieki za uchwyty tylko panowie jedno pytanie siłowniki kupiłem nowe od niedziałków oznaczenie jak na fotce 2008ABD ale tak ciężko je włożyć czy tak ma być wydaje mi się że po włożeniu to jak by zafira miała się rozpaść
Proszę tylko o odpowiedź czy tak ma być? Musiałem aż ręczny zaciągnąć i zaprzeć sie o ścianę by je tam wcisnąć
Proszę tylko o odpowiedź czy tak ma być? Musiałem aż ręczny zaciągnąć i zaprzeć sie o ścianę by je tam wcisnąć
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Witam Panowie. Dzisiaj zamontowałem sobie taki zastaw do swojej zośki i zauważyłem problem, który już pojawił się w tym temacie. Mianowicie przy zamykaniu maski skręca się ten kątownik przykręcony do maski. Mocniejsze dokręcenie nakrętki nie pomaga, a też nie można szaleć bo ukręci się śrubę. Przy delikatnym zamykaniu maski przyjrzałem się siłownikowi i wygląda na to że jest on za długi o ok. 1 cm.