[TUT/B] Lift/siłownik maski ZB
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Michal, niestety nie beda pasowaly...
Dzisiaj rozmawialem z tym gosciem i przed poludniem przyszly te zamowione przeze mnie (z firmy Polcar)
Jutro je odbiore to dam znac i wrzuce zdjecia.
Gdyby ktos byl zainteresowany kupnem silownika/silownikow razem ze sworzniami to dajcie mi znac a zorganizuje to co trzeba bedzie.
Jezeli nie przezemnie to sprzedawca prosil zeby po zakupie poinformowac go ze ma to byc silownik do maski do Zafiry B z firmy Polcar o symbolu 2008ABD
Wampir, napisz mi czy potrzebujesz dwa czy jeden to sie ogarnie temat
Dzisiaj rozmawialem z tym gosciem i przed poludniem przyszly te zamowione przeze mnie (z firmy Polcar)
Jutro je odbiore to dam znac i wrzuce zdjecia.
Gdyby ktos byl zainteresowany kupnem silownika/silownikow razem ze sworzniami to dajcie mi znac a zorganizuje to co trzeba bedzie.
Jezeli nie przezemnie to sprzedawca prosil zeby po zakupie poinformowac go ze ma to byc silownik do maski do Zafiry B z firmy Polcar o symbolu 2008ABD
Wampir, napisz mi czy potrzebujesz dwa czy jeden to sie ogarnie temat
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
jestem chętny.Sumik pisze:Gdyby ktos byl zainteresowany kupnem silownika/silownikow razem ze sworzniami to dajcie mi znac a zorganizuje to co trzeba bedzie.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Zafiromaniak
Tak jak obiecałem wrzucam foty:
A tak się mają wymiary:
Zakupiłem 8 sworzni (4 szt. M6 i 4 szt. M8), już nie pamiętam które gdzie mają iść tak więc jak skompletuję to do kupy to pewnie zestaw znajdzie się w dziale giełda.
Z resztą zamówiłem już 6 kolejnych sztuk siłowników gdyby ktoś kiedyś chciał odkupić gotowe pasujące zestawy
Pamiętajcie jak byście chcieli zakupić siłowniki do maski do Zafiry B to można je kupić tutaj:
http://allegro.pl/silownik-teleskop-kla ... 89557.html
i w zamówieniu zaznaczyć że będą one zastosowane w ZB jako lifty przedniej maski i mają być one z firmy Polcar model 2008ABD
Te pasują na 1000%
Dodatkowo u tego samego sprzedawcy można zakupić sworznie.
A tak się mają wymiary:
Zakupiłem 8 sworzni (4 szt. M6 i 4 szt. M8), już nie pamiętam które gdzie mają iść tak więc jak skompletuję to do kupy to pewnie zestaw znajdzie się w dziale giełda.
Z resztą zamówiłem już 6 kolejnych sztuk siłowników gdyby ktoś kiedyś chciał odkupić gotowe pasujące zestawy
Pamiętajcie jak byście chcieli zakupić siłowniki do maski do Zafiry B to można je kupić tutaj:
http://allegro.pl/silownik-teleskop-kla ... 89557.html
i w zamówieniu zaznaczyć że będą one zastosowane w ZB jako lifty przedniej maski i mają być one z firmy Polcar model 2008ABD
Te pasują na 1000%
Dodatkowo u tego samego sprzedawcy można zakupić sworznie.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2017, 11:46 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Zafiromaniak
Dokladnie. Tak jak pisalem. W rozsadnej cenie pasuja do nas te o ktorych wyzej pisalem ( Polcar 2008AB)
Bo sa jeszcze 352mm dl, 300N sily i ok 15cm suwu ale jeden silownik kosztuje ponad 50 zl.
Dodatkowo sprawdzilem i przy katowniku jak i blotnikumam zastosowane sworznie M8.
Tak prezentuje sie pojedynczy zestaw:
pojedynczy zestaw bo spokojnie wystarcza on do ZB.
Jak ktos chce to takie cos ( silownik, 2 sworznie kulowe M8, 2 nakretki M8 i 4 podkladki )jest dostepne za 29 zl plus przesylka.
Jak by ktos chcial zestaw z dwoma silownikami to analogicznie 2x29zl=58zl plus przesylka.
Jak tylko sie ogarne z zyciem to powinno sie udac wykonac kilka mocowań (katownikow).
Jak dostane reszte zamowionych elementow to dam znac w dziale gielda
Bo sa jeszcze 352mm dl, 300N sily i ok 15cm suwu ale jeden silownik kosztuje ponad 50 zl.
Dodatkowo sprawdzilem i przy katowniku jak i blotnikumam zastosowane sworznie M8.
Tak prezentuje sie pojedynczy zestaw:
pojedynczy zestaw bo spokojnie wystarcza on do ZB.
Jak ktos chce to takie cos ( silownik, 2 sworznie kulowe M8, 2 nakretki M8 i 4 podkladki )jest dostepne za 29 zl plus przesylka.
Jak by ktos chcial zestaw z dwoma silownikami to analogicznie 2x29zl=58zl plus przesylka.
Jak tylko sie ogarne z zyciem to powinno sie udac wykonac kilka mocowań (katownikow).
Jak dostane reszte zamowionych elementow to dam znac w dziale gielda
Ostatnio zmieniony 03 paź 2017, 18:34 przez Sumik, łącznie zmieniany 2 razy.
- Czesławo Moreno
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira B 1.8 +
- Oznaczenie silnika: Z18XER