Moze ktos cos podpowie lub doradzi ewentualnemu nabywcy
Wiecej na temat oferty i samochodu
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=240919#240919
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=13932
Cena 16.500 zl
Czy warto kupic to auto?
Moderator: Tunio999
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Czy warto kupic to auto?
Ostatnio zmieniony 09 mar 2015, 16:34 przez SD72, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Przebieg niski, ale cena zaporowa
Ciężko będzie znaleźć nabywcę, pomimo ładnie utrzymanego autka.
Ciężko będzie znaleźć nabywcę, pomimo ładnie utrzymanego autka.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Moim zdaniem pod względem o ile to faktycznie możliwe realnego przebiegu oraz ilości doposażenia zrobionego przez Ciebie auto jest bardzo godne uwagi.
Sam przebieg to niemal nimium z minimum gdzie powiedziałbym, że auto jeszcze nawet z pieluch nie wyszło i jest w zasadzie dopiero po dotarciu.
Jeśli znajdziesz nabywcę z pewnością będzie on długie lata zadowolony. Dokładać w zasadzie do niego nie ma już co. Praktycznie wszelkie dodatki wraz z szufladą fotelową masz porobione. Brakowało by chyba tylko podgrzewanych foteli i klimatronika.
Co prawda cena może nie jest atrakcyjna, ale auto raczej unikatowe, żeby nie powiedzieć, że stan kolekcjonerski....
Sam przebieg to niemal nimium z minimum gdzie powiedziałbym, że auto jeszcze nawet z pieluch nie wyszło i jest w zasadzie dopiero po dotarciu.
Jeśli znajdziesz nabywcę z pewnością będzie on długie lata zadowolony. Dokładać w zasadzie do niego nie ma już co. Praktycznie wszelkie dodatki wraz z szufladą fotelową masz porobione. Brakowało by chyba tylko podgrzewanych foteli i klimatronika.
Co prawda cena może nie jest atrakcyjna, ale auto raczej unikatowe, żeby nie powiedzieć, że stan kolekcjonerski....
Ostatnio zmieniony 09 mar 2015, 17:23 przez miodzik, łącznie zmieniany 1 raz.
- norris_85
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Cena jak na polskie realia faktycznie zaporowa. W PL to dołożyć 1-2tyś i znajdziesz "idealną" OPC a tak na poważnie to świadomy nabywca po przeanalizowaniu tego jak wiele modów auto otrzymało w stosunku do serii, jak było o nie dbane powinien być w stanie tyle wyłożyć. Nie zmienia to jednak faktu, że jeśli chcesz ją sprzedać na terenie PL musisz przygotować się na twarde stanowisko przy negocjacjach. Faktycznie łatwiej może być ją sprzedać na terenie FR/DE.
Wg mnie auto warte ceny.
Wg mnie auto warte ceny.
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Auto bardzo fajnie utrzymane i doposażone, ale cena niestety powalająca... w tych pieniądzach niektórzy już szukają zafiry B (to że klepana z każdej strony nie ważne, nowsza buda ważniejsza).
Szczerze mówiąc to współczuję Sylwek
Łukasz słusznie zauważył, że prędzej znajdziesz nabywcę we FR/DE
Powodzenia
Szczerze mówiąc to współczuję Sylwek
Łukasz słusznie zauważył, że prędzej znajdziesz nabywcę we FR/DE
Powodzenia
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Hej,
Również poprę kolegów wcześniej żebyś spróbował auto sprzedać ''u siebie'' na miejscu.
Jak sprzedawałem swoje to też myślałem o sprowadzeniu do PL, ale po opłatach też cenowo byłoby trochę mało atrakcyjne i ... sprzedałem na miejscu.
Gdybyś się zdecydował na sprzedaż we FR/DE to nie omiń BE bo opłaty przy rejestracji auta z FR praktycznie żadne.
Wiem bo sam o mały włos nie kupiłem skody z FR właśnie.
Powodzenia życzę przy sprzedaży
Również poprę kolegów wcześniej żebyś spróbował auto sprzedać ''u siebie'' na miejscu.
Jak sprzedawałem swoje to też myślałem o sprowadzeniu do PL, ale po opłatach też cenowo byłoby trochę mało atrakcyjne i ... sprzedałem na miejscu.
Gdybyś się zdecydował na sprzedaż we FR/DE to nie omiń BE bo opłaty przy rejestracji auta z FR praktycznie żadne.
Wiem bo sam o mały włos nie kupiłem skody z FR właśnie.
Powodzenia życzę przy sprzedaży
Ostatnio zmieniony 12 mar 2015, 22:18 przez pio124, łącznie zmieniany 1 raz.