Ale ze jak ? Co ja zlomowisko prowadze zebys mi cos przywozil ?tradelux pisze:Zobaczymy jak Ci przyjdzie robić pompę
Do tego co wyzej napisalem chetnie dodam : ze kazdy chwali to co ma do sprzedaniatradelux pisze:zapraszam do siebie, trochę ich już zrobiłem dla swoich klientów
Po co takie jakies przechwalki znawcy. Auta majace 10lat i wiecej lat maja prawo sie uszkodzic szczegolnie ze maja najechane 200kkm albo i wiecej bo sprzedawcy potrafia cofnac licznik.
Zobaczymy jak te Zafiry ktore tak bardzo beda polecac beda sie zachowywac za 5 lat o ile tyle wytrzymaja...
Mysle ze wiekszosc "hejterskich" wypowiedzi bierze sie poprostu z niewiedzy albo z tego ze ktos kiedys nie szanowal auta, pozniej ktos je kupil i mial problemy. Ja takim "inaczej myslacym" serdecznie dziekuje.
Mysle ze krzychu292 powinien poszukac z jakims zaufanym mechanikiem egzemplarza, podjechac je sprawdzic i tyle a forum traktowac tylko jako zrodlo informacji i sugestii a nie wykladnik jakie auto kupic bo zawsze znajdzie sie jakies ale...