Opinie o sprzedawcy - Andrzej2503
Moderator: Tunio999
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
Ostatnio zmieniony 20 mar 2016, 10:23 przez Andrzej2503, łącznie zmieniany 1 raz.
sklepik z Zafirami B i C
- krzysiek0215
- Debiutant
- Imię: Krzysiek
- Auto: Opel Zafira c Cosmo
- Model: Zc
- Oznaczenie silnika: Z14NET
Aktualnie poszukuje iski lub zafirki c w benzynie 1.4,i własnie na forum vectra klub polska dowiedziałem sie o Panu Andzeju .Na jego stronie jest własnie samochód zafira c i moje pytanie brzmi czy ktoś z Szanownych kolegów ja oglądał i jakies opinie o samochodzie.dodam ze w przeprowadzonej rozmowie zostałem poinformowany o braku ks.serwisowej tylko faktury potwierdzajace wymiany ale sa to 3 sztuki i na dodatek brak wglądu tylko nagłówki.jestem z bielska białej i trochę daleko do Gorzowa aby sie rozczarować choc rozmowa telefoniczna prowadzona w miłej atmosferze.przebieg 108000 km i chciałbym jakies opinie o tym silniku, troche słaby raczej do takich gabarytów
Aktualnie poszukuje iski lub zafirki c w benzynie 1.4,i własnie na forum vectra klub polska dowiedziałem sie o Panu Andzeju .Na jego stronie jest własnie samochód zafira c i moje pytanie brzmi czy ktoś z Szanownych kolegów ja oglądał i jakies opinie o samochodzie.dodam ze w przeprowadzonej rozmowie zostałem poinformowany o braku ks.serwisowej tylko faktury potwierdzajace wymiany ale sa to 3 sztuki i na dodatek brak wglądu tylko nagłówki.jestem z bielska białej i trochę daleko do Gorzowa aby sie rozczarować choc rozmowa telefoniczna prowadzona w miłej atmosferze.przebieg 108000 km i chciałbym jakies opinie o tym silniku, troche słaby raczej do takich gabarytów
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Debiutant
Przyłączam się do zadowolonych klientów Andrzeja. Bardzo dobry kontakt. W zasadzie auto zaproponowane przez Niego nie zdążyło pojawić się w postaci ogłoszenia, a na placu nie zagrzało miejsca :-) Zdjęcia poszły na maila, wyjazd wczoraj o 1:45. Na miejscu byliśmy o 7:30 i kilku minut później już oglądaliśmy auto. Jazda próbna połączona z przeglądem. W zasadzie decyzja mogła być tylko jedna. Powrót - bez zakłóceń. Krótkie negocjacje.
Wersja 1.8, Cosmo z 2009 roku - stoi już pod domem. Łącznie 2x630km, ale warto było.
Transakcja szybka i udana. Auto w bardzo dobrym stanie. Po przejechaniu prawie już 700km - nie mam uwag.
Zdjęcie - (jeszcze od Andrzeja):
Andrzeju - jeszcze raz - wielkie dzięki!
Jak się ogarnę, to zgodnie z zasadami - uzupełnię wyposażenie zafiry o stosowaną naklejkę i zaprezentuję ją w odpowiednim dziale (Zafirę - nie naklejkę) ;-)
Wersja 1.8, Cosmo z 2009 roku - stoi już pod domem. Łącznie 2x630km, ale warto było.
Transakcja szybka i udana. Auto w bardzo dobrym stanie. Po przejechaniu prawie już 700km - nie mam uwag.
Zdjęcie - (jeszcze od Andrzeja):
Andrzeju - jeszcze raz - wielkie dzięki!
Jak się ogarnę, to zgodnie z zasadami - uzupełnię wyposażenie zafiry o stosowaną naklejkę i zaprezentuję ją w odpowiednim dziale (Zafirę - nie naklejkę) ;-)
pozdrawiam!
Grzegorz
Grzegorz
Może nie miejsce na ten post ale tak mi się z Panem Andrzejem skojarzyło
http://otomoto.pl/oferta/opel-astra-100 ... ym1n5.html
jakiś znajomek Pana Andrzeja czy przejął "model biznesowy"?
Podobne opisy, gwarancja (mniejsza)
-
- Debiutant
- Imię: Damian
- Auto: ZAFIRA
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: X18XE
Z racji że sam szukam to powiem Ci ze zalatuje mi to normalnym handlarzem ( żadna kopia P. Andrzeja ) eraz wszyscy sprzedają z gwarancja i potwierdzonym przebiegiemnicolae pisze:Może nie miejsce na ten post ale tak mi się z Panem Andrzejem skojarzyło
BTW do p. Andrzeja juz się zbierał .... lookam na stronę dwa dni prze wyjazdem a tu zonk - brak tego po co jechałem
Moze na tym długim weekendzie.
Axit - proponuję Ci kontakt z Andrzejem.
Na początku brałem pod uwagę bordową panoramę (już nie ma w ofercie). W tym temacie rozmawiałem z Andrzejem, ale auta jeszcze nie było u Niego na podwórku. Planowałem wyjazd w nocy z czwartku na piątek. W rozmowie w środę wieczorem pojawiła się moja Zośka. Autko dopiero co Andrzej przyprowadził. Otrzymałem zdjęcia i wyczerpujące informacje o autku. Odpisałem, że będę w piątek rano. O 10.00 już wracałem do Lublina ;-) Auto nie zdążyło pojawić się w ogłoszeniach :-)
Warto zadzwonić, zapytać. Być może jest ciekawy pojazd, który na dniach będzie sprowadzony. Zapewniam Cię - zrobiłem 2 x 630km, ale nie żałuję. Dodam, że jestem dość wymagającym klientem z racji zawodu (jestem rzeczoznawcą), ale zarówno obsługa w osobie Andrzeja jak i pojazd - spełniły moje oczekiwania. :-)
Na początku brałem pod uwagę bordową panoramę (już nie ma w ofercie). W tym temacie rozmawiałem z Andrzejem, ale auta jeszcze nie było u Niego na podwórku. Planowałem wyjazd w nocy z czwartku na piątek. W rozmowie w środę wieczorem pojawiła się moja Zośka. Autko dopiero co Andrzej przyprowadził. Otrzymałem zdjęcia i wyczerpujące informacje o autku. Odpisałem, że będę w piątek rano. O 10.00 już wracałem do Lublina ;-) Auto nie zdążyło pojawić się w ogłoszeniach :-)
Warto zadzwonić, zapytać. Być może jest ciekawy pojazd, który na dniach będzie sprowadzony. Zapewniam Cię - zrobiłem 2 x 630km, ale nie żałuję. Dodam, że jestem dość wymagającym klientem z racji zawodu (jestem rzeczoznawcą), ale zarówno obsługa w osobie Andrzeja jak i pojazd - spełniły moje oczekiwania. :-)
pozdrawiam!
Grzegorz
Grzegorz
- krzysiek0215
- Debiutant
Witam .Po długich poszukiwaniach zafiry lub iski wybór padł na insignie 2011 rok kombi wersja cosmo,rozmowy telefoniczne z Panem Andrzejem okazały sie ciezkie w pewnych momentach odnosiłem wrazenie, ze te samochody sprzedaje za karę,zbyt długa trasę miałem do pokonania aby jechac bez konkretnych wiadomości.Moze to tylko moje wrazenia ale kupilem samochod znacznie blizej sprawdzony w serwisie.Gdyby nie odległość i przymusowy zakup drugiego samochodu natychmiast pewnie znalazł bym sie w Gorzowie.Pozdrawiam zafiromaniakow i kto wie czy w najblizszym czasie nie zmienie drugiego samochodu na Zośke.
Kolego - w nazwie firmy, na stronie zafiry.gratka.pl masz nazwisko. Wystarczy przeczytać. Zresztą na forum , w tym wątku - również padło. IMHO podawanie nazwisk na forum nie jest czymś właściwym. Tataj jesteśmy userami o nickach i imieninach. Andrzej jest jednym z nas. Nazwisko bez trudu znajdziesz.
pozdrawiam!
Grzegorz
Grzegorz
Kolego skoro jest podane, czyli Pan Andrzej nie ma nic przeciwko temu. Mam przefiltrować 15 stron, zeby znaleźć nazwisko? Taka pomoc jest słaba. Własnie nie nalezy się bać swoich danych i ukrywać szczelnie pod nickiem.gfizyk pisze:Kolego - w nazwie firmy, na stronie zafiry.gratka.pl masz nazwisko. Wystarczy przeczytać. Zresztą na forum , w tym wątku - również padło. IMHO podawanie nazwisk na forum nie jest czymś właściwym. Tataj jesteśmy userami o nickach i imieninach. Andrzej jest jednym z nas. Nazwisko bez trudu znajdziesz.
Ale dziekuje za skierowanie na stronę zafiry.gratka.pl, nazwisko tam jest.