Oznaczenia szyb

Czy to auto warto kupić? Co o nim sądzą inni forumowicze? Tutaj możecie się do woli pytać o auta z ogłoszeń.

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
siwakles

Oznaczenia szyb

#1 Post autor: siwakles »

Witam
Noszę się z zamiarem kupna zafirki 2.0 DTL (nie mam pojęcia czym różni sie od DTI ) ale zauważyłem że ma z przodu inne oznaczenia na szybie, od kierowcy i pasażera inne a tył jeszcze inne. Nie wygląda na przydzwonioną ( widać po równomiernym zużyciu elementów). Trochę sie obawiam bo to od takiego "niedzielnego" handlarza (starszy dziadziuś który dorabia chyba do emeryturki) ale stan naprawdę idealny zero przetarć, przebieg około 180k, rok 2001 cena 14000. Sam nie wiem ?????????????????????

Piotrek413

#2 Post autor: Piotrek413 »

DTI ma 101KM a DTL 82KM.
Jakbyś podrzucił link do tego samochodu to może komuś wpadłoby coś w oko.

Anony Mous

#3 Post autor: Anony Mous »

Skoro rok 2001 to DTI. DTLe były do 2000 roku.

siwakles

#4 Post autor: siwakles »

Ho fajnie :) Jestem tu nowy ale widzę że forum działa sprawnie. Do niedawna ogłoszenie było na otomoto ale już wygasło. Trochę mnie to autko zdziwiło bo stan jest naprawdę dobry. postaram się wydębić od kolesia zdjęcia ale nie wiem czy podoła ( tak jak pisałem to starszy kolo). A z tymi szybami to już znalazłem.

[ Dodano: Czw Wrz 08, 2011 23:45 ]
To pewnie DTI tylko jest ta kreseczka na dole i wydało mi się Ze to DTL :oops:

tradelux

#5 Post autor: tradelux »

Szyba czołowa oraz małe boczne mogą być wyprodukowane z innej fabryki, niż duże boczne.
Posprawdzaj znaczki GM i rok.

Anony Mous

#6 Post autor: Anony Mous »

siwakles pisze: To pewnie DTI tylko jest ta kreseczka na dole i wydało mi się Ze to DTL :oops:
DTL ma oznaczenie na klapie DI_16V

Awatar użytkownika
Ramirez
Mieszkaniec
Model:

#7 Post autor: Ramirez »

i DI 82KM nie ma intelcoolera... a DTI 101KM ma.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pytania o auta, porady przed zakupem”