Tunning Z20 LET
Moderator: Mariusz
- michał0987
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20let
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Imię: Krystian
- Auto: Opel Zafira A 2.0T Stage2
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: z20let
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
nie trzeba.lepszy dobry gotowiec niż byle jaki program robiony indywidualnie który się nie przyjmie.sam jeżdzę 6 lat na gotowcu i nic się nie dzieje.teraz zafira na LPG i śmiga.jak się robi zgodnie ze sztuką będzie każdy silnik Z20LEx chodził.pogadaj z KrystianNH.miał indywidualne strojenie i przy pewnych obr wpadał w tryb awaryjny.na moim programie śmiga aż milo.zgłęb trochę swoją wiedze jeżeli chodzi o Z20LEx bo dalej jest mierna.mam bdb opinie na tym forum na FB ale Ty dalej kopiesz dołki.byś w końcu odpuścił i darował sobie uszczypliwości bo jeżdżą większe projekty Z20LEx na gotowcach bo nikt w PL nie jest w stanie wystroićSumik pisze:Jedyne co mnie boli to to że do programu trzeba mieć hamownię
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
Wróciłeś i już walczysz??
Nie pisze o tobie i że twoje programy są złe. Pisze że silniki są różne i różnie reagują. JEdna firma i jeden program a masz porównanie na naszej trójce. Wojti 316, Wampir 306 a ja 300. Ten sam program. Inne kondycje silników i inne wartości przyrostów. Zapewne wszystko w środku również inaczej reaguje na zmiany. Do tego różne AFR i EGT.
Ciesze się że jest ktoś taki jak Ty który za odpowiednio niską kwotę jest w stanie zrobić program który się sprawdza. I nie mam zamiaru się z tobą kłócić.
Nie pisze o tobie i że twoje programy są złe. Pisze że silniki są różne i różnie reagują. JEdna firma i jeden program a masz porównanie na naszej trójce. Wojti 316, Wampir 306 a ja 300. Ten sam program. Inne kondycje silników i inne wartości przyrostów. Zapewne wszystko w środku również inaczej reaguje na zmiany. Do tego różne AFR i EGT.
Ciesze się że jest ktoś taki jak Ty który za odpowiednio niską kwotę jest w stanie zrobić program który się sprawdza. I nie mam zamiaru się z tobą kłócić.
- ryba1
- Zafiromaniak
wróciłem tylko po żebyś przestał pisać bzdury.Sumik pisze:Wróciłeś i już walczysz??
każdy ma inne graty.po za tym Wampir ma LER-a a to trochę inna konstrukcja.po za tym sam końcowy wynik na hamowni jest zależny o kilku rzeczy więc kilka KM to bład pomiarowySumik pisze:Wojti 316, Wampir 306 a ja 300
- michanio91
- Mieszkaniec
- Auto: Opel Zafira A OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Ktoś wrzuci jakieś wykresy ? Bo coś sucha ta rozmowa w fakty
A może też sobie pyknę jak ogarnę podstawy w aucie
"Nikt Ci nie zrobi tak,
jak sam sobie zrobisz."
jak sam sobie zrobisz."
- ryba1
- Zafiromaniak
Zapraszam. Rozwieje Twoje wątpliwościmichanio91 pisze: ↑30 gru 2017, 17:31 Ktoś wrzuci jakieś wykresy ? Bo coś sucha ta rozmowa w fakty
- michanio91
- Mieszkaniec
Gdzie ten wykres ? Bo nie kumam,nie widzę linku... Gdzie zapraszasz ?ryba1 pisze: ↑30 gru 2017, 19:55Zapraszam. Rozwieje Twoje wątpliwościmichanio91 pisze: ↑30 gru 2017, 17:31 Ktoś wrzuci jakieś wykresy ? Bo coś sucha ta rozmowa w fakty
"Nikt Ci nie zrobi tak,
jak sam sobie zrobisz."
jak sam sobie zrobisz."
- michanio91
- Mieszkaniec
Dzięki,ale nadal nie znalazłem wykresów...
Podrzuć coś po prostu,każdy chyba chętnie spojrzy
"Nikt Ci nie zrobi tak,
jak sam sobie zrobisz."
jak sam sobie zrobisz."