Podstawy z OP-COM
Moderator: Mariusz
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
automatycznie chyba nie... ale po naciśnięciu i przytrzymaniu guzika zamykania na pilocie tak (tak samo można otwierać)
Rafał jeśli się mylę to popraw mnie (i podpowiedz jak ustawić)
Rafał jeśli się mylę to popraw mnie (i podpowiedz jak ustawić)
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Tak - ustawisz otwieranie i zamykanie szyb z pilota (oczywiście jeżeli wyposażenie na to pozwoli)
Jak chcesz zdobyć kod security odezwij się do mnie.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
-
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Witam. Jestem od niedawna posiadaczem Opla Zafiry 1.9 Cdti 120 km, niestety silnik ciężko pali i nie równo pracuje.
Chciałbym sprawdzić korekty wtrysków ale niestety nie wiem jaki interfejs kupić.
Jest tego cała masa na Aliexspres i niestety nie mam pojęcia jaki wybrać.
Bardzo proszę o pomoc w tym temacie.
Chciałbym sprawdzić korekty wtrysków ale niestety nie wiem jaki interfejs kupić.
Jest tego cała masa na Aliexspres i niestety nie mam pojęcia jaki wybrać.
Bardzo proszę o pomoc w tym temacie.
jak wylaczyc podswietlenie licznika aby tylko wlaczalo sie ze swiatlami a nie zawsze? ponoc w opcomie da sie to spokojnie
Ja mam ustawione w REC wariant 5 świateł i liczniki się nie świecą - dopiero po włączeniu świateł następuje podświetlenie licznika.
Panowie czy można zmienić op-comem interwał inspekcji z 30 000 na 15 000? Szukam i nie mogę się doszukać...
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
można zmieniamy w IPC zestaw wskaźników interwał kilometrowy i datowy można zmienić
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
Szukałem w op comie i w vaux comie i nie mogę tek funkcji znaleźć. Możesz jakiegoś screena wrzucić?