Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Niestety nie pamiętam bo sugerowałem się tylko aby miała 6 przycisków jak później widziałem ogłoszenia to jednak z DDS to nie tak łatwo chyba trafić. Może miałem fart?
Znalazłem przyciski o nr 13100119 xl które sa ze sportem, dds, centralnym, grzaniem, pdc . Szału niema przy 1.8 ale jest tylko szybsza reakcja na gaz . Wyłaczyć esp na zegarach nie można . Dzieki za wszystkie odpowiedzi.
didi812 pisze: ↑10 lis 2018, 16:47
Szału niema przy 1.8 ale jest tylko szybsza reakcja na gaz . Wyłaczyć esp na zegarach nie można .
Robiłeś coś opcomem, czy tylko podłączone i już?
Jeśli masz opcoma lub dostęp (ale potrzebujesz też CarPass) można obudzić ESP off, i parę innych rzeczy...
Mam op com ale zbytnio sie nie bawiłem ważne że działa ,jak będzie chwila czasu spróbuje się pobawić. Car pass potrzebny , trzeba aktywować w op com tryb sport na występuje .
Mam przycisk sport zamontowany fabrycznie w swojej Zafirze, ale szczerze mówiąc jeszcze go nie testowałem.
Zastanawia mnie tylko jedna kwestia. Jaki proces zachodzi, że w momencie wciśnięcia przycisku sport jest "żwawsza" reakcja na pedał gazu?
W zasadzie to kiedy najlepiej korzystać z tego przycisk? Czy ciągła jazda z wciśniętym przyciskiem może negatywnie wpłynąć na silnik i zawieszenie?