Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pablo2374 pisze:Jak to się mówi " Z braku laku ..." tak nadal mam je zamontowane, czekam aż któraś się przepali to będę kombinował dalej . Kupiłem je bo na forum skody bardzo je zachwalali, no ale ja jak już pisałem trochę się zawiodłem.
No to chyba nawet to samo forum widzieliśmy (bodajże z tego co kojarze to była to Octavia B - w niej to świetnie wyglądało, biała barwa)
Ja chyba zrobie podobnie poczekam aż sie przepalą - jak pisze Bodek ma je juz 1,5 roku więc bd długo czekał, ale jedyny plus to jest to mają długą żywotnośc
Hehehe dobry zart...
To tak jakbys tlumaczyl Policjantowi : "wiem ze jestem pijany ale przeciez jade prosto"
Ok ok ja sie pewnie nie znam ale mam juz dosc dyskusji z Policmajstrami :>
Arczi, chodziło mi o to że żarówki niby xenon mają oznaczenie dopuszczenia do ruchu czyli np E5,natomiast żarówki ledowe nie posiadają takowego oznaczenia więc są nie legalne
Od kilku lat we wszystkich samochodach korzystam z żarówek Tungsram H7 12V Megalight +50%, jasne, trwałe i w miarę tanie. Z innymi nie kombinuję. Z ledów szybko się wyleczyłem, brzydkie światło i szybko padają.
Te Osramy chyba miałem w przeszłości, szybko padły.
Ja dziś zamontowałem TUNGSRAM H7 MEGALIGHT ULTRA +90%. Zdecydowanie jaśniejsze. Mają bielszą barwę. Patrząc na lampę wydaje się wręcz że barwa jest biała. biorąc pod uwagę cenę to polecam! Zdecydowanie więcej widać
No wlasnie sie zastanawialem nad tymi chwalonymi przez Was
Kacperuch pisze:TUNGSRAM H7 MEGALIGHT ULTRA +90%
tylko pytanie czy jest sens ?? Chce zmienic tez od razu postojowki na Philips-y W5W.
Na allegro znalazlem Philipsy X-TREME Vision i w kpl W5W za 70zl.
Tungsram-y to ~40zl + postoje ~12zl i 2 wysylki trza do tego. Ma ktos X-TREME od Philips-a u siebie ?
W 2-ch innych autach mam Philipsy GT150 i sa rewelacyjne.
Arczi pisze:No wlasnie sie zastanawialem nad tymi chwalonymi przez Was
Kacperuch napisał/a:
TUNGSRAM H7 MEGALIGHT ULTRA +90%
tylko pytanie czy jest sens ?? Chce zmienic tez od razu postojowki na Philips-y W5W.
Na allegro znalazlem Philipsy X-TREME Vision i w kpl W5W za 70zl.
Tungsram-y to ~40zl + postoje ~12zl i 2 wysylki trza do tego. Ma ktos X-TREME od Philips-a u siebie ?
W 2-ch innych autach mam Philipsy GT150 i sa rewelacyjne.
Dołączam się do pytania. Też myśle nad TUNGSRAM'ami (widomo cena przemawia ale i też kolor - biały) I tu pytanko, bo jak sie założy z PHILIPSA W5W bluevision to moim zdaniem efekt będzie marny, ponieważ postojówka i mijania jest w osobnych "przegrodach" może w innych autach by to fajnie wyglądało np. w tych gdzie postojówka i mijania jest w jednej "przegrodzie"/jednej części klosza.
Jak myślicie fajnie by to współgrało czy jednak była by kicha? A może już ktoś ma taki komplecik założony tzn. bluevision i biała mijania?
GOTI pisze:Też myśle nad TUNGSRAM'ami (widomo cena przemawia ale i też kolor - biały) I tu pytanko, bo jak sie założy z PHILIPSA W5W bluevision to moim zdaniem efekt będzie marny, ponieważ postojówka i mijania jest w osobnych "przegrodach" może w innych autach by to fajnie wyglądało np. w tych gdzie postojówka i mijania jest w jednej "przegrodzie"/jednej części klosza.
Ale co ma wyglad do swiecenia ? Mnie chodzi o to ze i tak bede wymienial postojowki wiec niema dla mnei znaczenia gdzie jest zarowka od posti umiejscowiona...
Kolejna sprawa ze nigdzie nie wspomnialem o
GOTI pisze:bluevision
bo nie trawie tego typu zarowek
Mam na mysli oplacalnosc Tungsram-ow skoro doplacajac 20zl mozna miec Philipsy co do ktorych mam przekonanie tyle ze mam w innych autach H4 stad moje pytanie czy ktos korzysta z H7 Megalight Ultra
Czesc
Ja z ciekawosci az dzisiaj sprawdzilem co mam u siebie i siedza oryginalne zwykle OSRAMy . Nikt nigdy ich nie zmienial od 2001 roku .ale po lekturze na forum trzeba cos zmienic i zobaczyc roznice