Montaż, Regulacja LPG - Gdzie Wykonać ?????
Moderator: Mariusz
Montaż, Regulacja LPG - Gdzie Wykonać ?????
Witam serdecznie. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Zafiry B 1.8 140 KM i przymierzam się do założenia instalacji LPG. Czy macie może sprawdzonego gazownika w Wawie bądź okolicach? Do poprzedniego auta czyli Mazdy 6 zakładałem gaz w Mińsku Mazowieckim na ul. Szpitalnej i auto przez 4 lata śmigało na gazie rewelacyjnie. Nawet raz nie zakaszlało. Dlatego zastanawiam się czy zamontować ponownie u nich LPG. Chciałbym Was spytać czy może jest ktoś w stolicy kto ma doświadczenie w zakładaniu gaziora do modelu jak mój bo chciałbym polatać parę latek tym autem.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2019, 19:46 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
1. Chalski (z lpg-forum) ul. Zapomniana 1 (W-wa Wawer) tel. 503 904 898
2. Klinika LPG
3. Autkogaz
To dość dobre warsztaty, które ogarniają pojazdy z miękkimi gniazdami zaworowymi. Każdemu zdarzały się wpadki, ale można ich rozważyć, bo przykładają się do roboty, a nie byle szybciej i następny klient. Ale wybrać musisz sam.
Jeśli chodzi o rejon siedlecko-minski to szczerze nie przypominam sobie nikogo komu powierzyłby swój samochód
2. Klinika LPG
3. Autkogaz
To dość dobre warsztaty, które ogarniają pojazdy z miękkimi gniazdami zaworowymi. Każdemu zdarzały się wpadki, ale można ich rozważyć, bo przykładają się do roboty, a nie byle szybciej i następny klient. Ale wybrać musisz sam.
Jeśli chodzi o rejon siedlecko-minski to szczerze nie przypominam sobie nikogo komu powierzyłby swój samochód
Warszawa ul.Hery to jest na Bemowie wjeżdżasz w taką bramę tam jest myjnia obok mechanik i na końcu Gazownik jak miałem samochód z instalacją to tam jeździłem choć długo szukałem dobrego gazownika tego ci polecam. Auto Wis
Ostatnio zmieniony 27 maja 2015, 09:37 przez Skasowany użytkownik 16406, łącznie zmieniany 1 raz.
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Instalacja fabryczna (ale jest to BRC 24.11) przebieg 197 652 km dziś ranomichal-kol pisze:Dzięki za szczerą odpowiedź a jeśli to nie tajemnica to ile jeździsz już na lpg i gdzie montowałeś instalację? Pozdr
Dokładnie to Hery 25. Nie wiem czy robili Z18XER i nie znam opinii o nich. Za to między wspomnianą myjnią i wspomnianym gazownikiem jest bardzo dobry warsztat Opla Szczerze polecam !smerw4 pisze:Warszawa ul.Hery to jest na Bemowie wjeżdżasz w taką bramę tam jest myjnia obok mechanik i na końcu Gazownik jak miałem samochód z instalacją to tam jeździłem choć długo szukałem dobrego gazownika tego ci polecam. Auto Wis
-
- Świeżak
- Imię: Kamil
- Auto: Zafira b opc
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Witam wszystkich czy w okolicach Rzeszowa znajdę dobrego gazownia do wyregulowania instalacji brc?? Nie licząc czakramu. Pozdrawiam.