Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
markov pisze:Też je sobie sprawiłem. Niestety leją po podszybiu a nie mam kluczyka. Zanim zrobię, podjechałem do ASO i zapytałem na głupa czy może by mi użyczyli;) Pan stwierdził że to całe urządzenie potrzebne do regulacji i za usługę tak z 50 PLN by się należało. O pożyczeniu nie było mowy. Muszę więc poradzić sobie sam:)
50 zł ???? to jest rozbój w biały dzień
W pełni się zgadzam to jest ASO - przy czym jakoś nie równa sie popularyzowaniu własnego działania - i potem trzeba robić nadęte akcje "wymiana oleju gratis" (płacisz tylko 2 krotność ceny oleju GM z sieci sklepów motoryzacyjnych)
Muszę się pochwalić, ja też założyłem dysze od Insigni. Kupowałem w salonie dałem 24pln. Pan który to sprzedawał wiedział o co chodzi.... (najbardziej chodliwy towar od Insigni) Przysłowiowe 5 min roboty a efekt o niebo lepszy. Pozdrawiam
@Marcin2628@ pisze:Muszę się pochwalić, ja też założyłem dysze od Insigni. Kupowałem w salonie dałem 24pln. Pan który to sprzedawał wiedział o co chodzi.... (najbardziej chodliwy towar od Insigni) Przysłowiowe 5 min roboty a efekt o niebo lepszy. Pozdrawiam
Witam
Właśnie jestem po montażu dysz mgłowych trwało to 20 min. Działają idealnie ale wymagały regulacji podjechałem do serwisu Opla i gość wyregulował za FREE. Jest SPOKO!!!
gregor1313 pisze:Witam
Właśnie jestem po montażu dysz mgłowych trwało to 20 min. Działają idealnie ale wymagały regulacji podjechałem do serwisu Opla i gość wyregulował za FREE. Jest SPOKO!!!
Powiedzcie mi jak się te pieruńskie dysze reguluje...wykręca się je albo tym kluczykiem kieruje góra - dół i prawo - lewo ???
Mam dorobiony ten kluczyk tylko te cholery nie chcą się ruszać w żadną stronę
DzidekGb pisze:Powiedzcie mi jak się te pieruńskie dysze reguluje...wykręca się je albo tym kluczykiem kieruje góra - dół i prawo - lewo ???
Mam dorobiony ten kluczyk tylko te cholery nie chcą się ruszać w żadną stronę
ja miałem to samo. Jakby były sklejone. Trzeba mocno szarpać podczas regulacji
Witam.
Zamontowałem i ja spryskiwacze mgłowe, ale mam zachlapane szyby boczne (szczególnie tylne) i dach. Jak mam je ustawić? w który rejon szyby mają pryskać?
Miałem to samo z lewym i obniżyłem go do ok 1/3 wysokości szyby. Jeżdżąc szybko na autostradzie całkiem fajnie płyn rozpływa się praktycznie po całej wysokości szyby.