Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cześć, moja Zośka straciła nagle moc na dwa dni ,ale po podłączeniu do kompa wykazał błędy zawór REG,obroty silnika, chłodzenie silnika .Po skasowaniu tych błędów silnik odzyskał moc nie miałem czasu dalej się w to zagłębiać ale będziemy drążyć dalej z kolegą ten temat, ma fajny sprzęt do diagnostyki więcej napiszę po całej diagnostyce Pozdro Sylwek
Jeżeli auto przeszło w stan awaryjny to na 90% w niedługiej przyszłości znowu się to stanie i błędy wyskoczą... będziesz musiał wyeliminować usterkę. Następnym razem spisz dokładnie numery błędów.
jarecki69 pisze:Ja od pewnego czasu wożę w aucie zawsze WD-40 i wkrętak, ciekawe czy ktoś wie w jakim celu? . Podpowiem ,że przydaje się raz na kwartał .
Ano dokładnie , w naszych Zoskach EGR to pieta Achilesowa więc trzeba sie przygotować na nagłe niespodzianki. Mi pierwszy raz EGR zastrajkował w tamtym roku , od tamtego czasu co jakiś czas traktuję tym specyfikiem to EKOdziadostwo i póki co mogę spać spokojnie