Wpadający pedał sprzęgła
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Fredas a takie pytanie czy kojarzysz czy ten odpowietrznik tzw.trójnik jest wymieniany bezproblemowo bo chodzą pogłoski ze trzeba zrzucać skrzynie ale mi się aż wierzyć nie chce wygląda jak by był wciskany po prostu
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Pewnie odpowoetrzylismy raz a tu je*** od nowa wydarlo przewód, szybka kontrola i przewód nie doszedł dobrze do końca i spinka nie siadla w swoje miejsce, podejście nr 2 i miód malina
Trzyma jak weki na zime
A przy okazji wsteczny wchodzi teraz jak masło
Także dla potomnych jak czasami zgrzytanie wstecznego występuje to zacznijcie od odpowietrzenie sprzęgła
Trzyma jak weki na zime
A przy okazji wsteczny wchodzi teraz jak masło
Także dla potomnych jak czasami zgrzytanie wstecznego występuje to zacznijcie od odpowietrzenie sprzęgła
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
-
- Świeżak
- Imię: artur
- Auto: 1,9 CDTI
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
jakiś czas temu po jeździe autostradą z prędkością około 120 km/h przestał działać pedał sprzęgła. Mechanik odpowietrzył układ i stwierdził lekki wyciek z pompki pod pedałem i ją wymienił. Wszystko wróciło do normy ale tylko przy jeździe po mieście. Gdy znów wyjechałem na autostradę to problem powrócił. Przy dużej prędkości na 5 lub 6 biegu znów miękki pedał, za każdym razem trzeba było naciskać pedał sprzęgła 4-5 razy. jaka to może być przyczyna?
ARTUR