Witam wiem ze temat już nieraz zabłysnął ale nigdy nikt nie odpisał na tyle zeby muc sobie poradzić jestem w trakcie przeróbki i szukam pomocy konkretnie mówiąc schematów lub mądrego człowieka aby powiedział jak złączyć kable i co usunąć z wiązek jakie piny do czujnika cofania i.t.d
jak ktoś przerabiał to proszę o rady
easytronic F17 zmiana na manualną
A wiec poradziłem sobie prawie z wszystkim łącznie z odpowietrzeniem sprzęgła i odpowietrznikiem nowym z serwisu za 44zł
kable z bsi przedniego trzeba pociągnąć jest czujnik wstecznego masą sterowany łatwo znaleźć albo poszukać pin 31 o ile się nie mylę na płytce bsi
ale został najważniejszy problem nie mam rozrusznika z kluczyka nie włącza się rozrusznik jest sterowany masą ale na przekaźniku nie pokazuje się masa czy robił ktoś to i pomorze
kable z bsi przedniego trzeba pociągnąć jest czujnik wstecznego masą sterowany łatwo znaleźć albo poszukać pin 31 o ile się nie mylę na płytce bsi
ale został najważniejszy problem nie mam rozrusznika z kluczyka nie włącza się rozrusznik jest sterowany masą ale na przekaźniku nie pokazuje się masa czy robił ktoś to i pomorze