Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeszcze nie zamontowałem swoich, ponieważ nie miałem kompletnych i powoli dokupuję osprzęt.
Jeszcze tylko starter (200 pln) i mam komplet
Montaż HIDów w fabrycznych kloszach xenonów odradzam - brak samopoziomowania, szybkie matowienie klosza lampy, który nie jest tak tani jak w wypadku standardowych lamp.
H,Łajszczak pisze:Mam schemat instalacji ksenonowej w ZA,później jak sie trochę obrobię to postaram się zamieścić go na fotosiku ewentualnie rozpiszę piny..
Witam zakupiłem oryginalne lampy xenon i tu zagadka,ogladaliśmy je w pięciu i nikt nie doszedł jak w leflektorze xenonowym dostać sie do żarówki kierunku??????????????Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
ponoć bez mechanicznej ingerencji w lampe to jest niemożliwe.... Ktoś już ten problem przerabial i zrobił to tak, że odciął kawałek plastiku, który zaślepiał kierunkowskaz i udało mu sie dopasować jakąś zatyczkę... Chyba to był kolega oki...