Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeśli chodzi o język komputera pokładowego, to tylko mechanik z urządzeniem Tech2, bądź w ASO opla. oczywiście ASO najdroższe. mechanicy biorą za tę przyjemność od 30-50 zł wzwyż
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić.
Witam serdecznie !!!!
Szukam w zachodniopomorskim mechanika, ktory wgrywa język polski do komputera w autku - Oplel Zafira 2006r. 1.9 z językiem niemieckim w orginale - z góry wielkie dzięki za namiary !!!!
Byłem u szpeca od wgrywania, miał odpowiedni sprzęt ale LIPA nie udało się i ponoć nie uda się tego zrobić. W grę wchodzi wmontowanie kompa z wyświelaczem, który miał polskie dane.
Ja wgrywalem jezyk polski i poszlo w czasie 5 -ciu minut nie mam namiarów ale bylo to w Radomiu od wjazdu z Warszawy.Facet sprzedaje czesci do oplow na gieldzie w slomczynie
Tylko w ZA jest na tyle malo informacji ze komunikaty w ENG jezyku sa banalne do zrozumienia...
Pisze dlatego ze sam chcialem wgrac PL ale w/g mnie mija sie to z celem.
jednak autem nie zawsze jeżdżą osoby znające języki obce, bo poza standardowymi wskazaniami wyświetlacza o spalaniu, czy średniej prędkości są pokazywane inne komunikaty, dotyczące wskazań czujników pomiarowych. mój tata w życiu nie zrozumiałby ich, a ja też rozumiałem dopiero po odpaleniu komputera i przetłumaczeniu za pomocą translatora. stąd koszt 50zł za zamianę języka nie jest wygórowany a spokój w ich odczytywaniu bezcenny
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić.
rzadki fakt 50zl jak to mowia D...y nie ma i mozna zaplacic zeby po PL bylo tyle ze... niewiem o jakich ciezko skomplikowanych komunikatach mowisz bo chyba nie o tym ze jest zimno i moze byc droga oblodzona albo tym ze plyn w zbiorniczku spryskiwaczy sie konczy... ale ok jak najbardziej ma to sens i pewnie jakbym mial mozliwosc zmiany za 50zl na jezyk PL to tez bym zrobil chocby dlatego zeby "gadalo po mojemu" - bardziej dla bajeru niz dla praktycznosci
Witam. Mam pytanko, gdzie najbliżej mogę zminić komunikaty w Zafirze 2003r. z języka niemieckiego na polski z rejonu Sandomierza. Z góry dziękuję za info.
popytaj kto ma Techa w Twoim regionie. zmiana jezyka jest banalna wystarczy w wyborze jezyka wybrac Turecki ( ja tak robilem ) GM cos sie pokreciło i polskie komunikaty sa pod jezykiem Tureckim. w wiekszosci ZA jest ten sam soft dla tego samego tupy wyświetlaczy.