[A] Problemy związane z oświetleniem kabiny - wnętrza
Moderator: Sebu$
- Mattai
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: Zafira
- Model: C
- Oznaczenie silnika: A20DT
Dlaczego nie moze wylaczyc sie oswietlenie kabiny?
Nie reaguje na zamkniecie drzwi ani na kluczyk...lacznie z odpaleniem...
Nie reaguje na zamkniecie drzwi ani na kluczyk...lacznie z odpaleniem...
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
jeszcze w klapie... i we wlewce od paliwajacek2308 pisze:oczywiscie w 4 drzwiach
ja mówię o włączniku świateł pozycyjnych i mijania, ten po lewej stronie kierownicy...
Ostatnio zmieniony 05 gru 2009, 23:34 przez BajBus, łącznie zmieniany 1 raz.
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
- Mattai
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: Zafira
- Model: C
- Oznaczenie silnika: A20DT
Ale, plama No tak jeszcze pewnie mnie to autko zaskoczy nie raz. W golfie tez taki przelacznik byl...co prawda nieco "ubozsza" instalacja nie obejmowala wewnetrznego oswietlenia.
Moze sie przyda kolejnym "zaskoczonym" nietypowym zachowaniem ostwietlenia.
Zamykamy
Moze sie przyda kolejnym "zaskoczonym" nietypowym zachowaniem ostwietlenia.
Zamykamy
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
Cześć, mam następujący problem, otóż światło wewnątrz kabiny zapala mi się tylko jak otwieram przednie drzwi, natomiast nie oświeca sie jak otwieram tył. posprawdzałem sobie kable przy światełkach wewn. kabiny i nie reagują na tylne włączniki przy otwartych drzwiach, jak przekładam wyl z tylu na przód to przód dalej wywoluje świecenie a tył nie. gdzie i jak to poprzestawiać by było ok? z góry dziękuję:D pozdro
Witam. Sorry, że tak między wódkę a zakąskę się wpycham, ale też mam pytanko - nieco inne chociaż z tej samej beczki: w mojej Zosi (a może tak jest we wszystkich!?) nie jestem w stanie uruchomić oświetlenia kabiny przy wszystkich zamkniętych drzwiach. W poprzedniej Zafirze z 1999 r na górnym światełku był wyłącznik - a w tej nie ma niczego takiego. Czyżby więc światło świeciło się tylko przy otwartych drzwiach?