Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam.
Mam Zośkę (poliftową). Przepaliła mi się żarówka od kierunkowskazu- Jak się do niej dostać- Otwierałem z tyłu pokrywy(schowki) i nie widzę żadnego plastiku od klosza?
Proszę o pomoc / ewentualnie o skierowanie na właściwą stronę forum bo nie mogłem znaleźć w wyszukiwarce
jak otwierasz schowki to są tam dwie trójkątne plastikowe śrubki, odkręcasz je (powinny iść palcami) i wyciągasz lampę na zewnątrz i odpinasz przewody, potem zatrzaski i masz dostęp do żarówek.
Dzięki "bodku" i spółko.
Poszukam swojej kniżki- jak ją gdzieś zapodziałem to poposiłkuję się wersją on-line- tylko będę musiał jej poszukać na forum...
ps. Czy Niemcy nie mogli wymyślić trochę bardziej "prostego" systemu wymiany żarówek...
Jeszcze musisz odgiąć tapicerkę, wtedy zobaczysz białe nakrętki lamp. Uważaj, żeby podczas odkręcania nie wypadła ci nakrętka, bo wyciągnąć z tej dziury to dość karkołomna operacja.