Podświetlenie:nawiewu,zapalniczki,popielniczki,schowka i ...
Moderator: Sebu$
podświeltenie regulacji nawiewu
Witam, przeglądałem forum, instrukcję obsługi, książkę "sam naprawiam" i nic nie znalazłem - nie działa mi podświetlenie pokręteł od regulacji nawiewu. Zegary, radio, wyświetlacz, włącznik świateł są podświetlone, lampka oświetlenia wnętrza też ok, w książce nie znalazłem nic na temat jakiegoś bezpiecznika ani informacji jak dostać się pod pokrętła.
Witam kolegów.W mojej Zafirze nie mam podświetlenia przy regulacji nawiewu , schowka , zapalniczki , popielniczki i włącznika świateł.Poszperałem na forum i wymieniłem żarówkę regulacji nawiewu. Ale nic mi to nie dało. Nadal nie mam wszystkich w/w podświetleń. W związku z tym mam pytanie czy może za te podświetlenia odpowiada jakiś bezpiecznik ? Jeżeli jest ktoś w stanie mi doradzić to proszę o pomoc.
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
a.bloch, trzeba tylko użyć opcji Szukaj - tu masz opis i wykaz bezpieczników w ZA http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=304
Dzięki za podpowiedź jutro to sprawdzę.
//scalone// - proszę edytować posty, a nie pisać jeden pod drugim
W mojej Zafirze gniazdo bezpiecznika nr 19 jest wolne. Według instrukcji obsługi pod tym bezpiecznikiem jest "urządzenia radioodtwarzacza, system informacyjny". Jutro wsunę tam bezpiecznik i zobaczę co się będzie działo.
//scalone// - proszę edytować posty, a nie pisać jeden pod drugim
W mojej Zafirze gniazdo bezpiecznika nr 19 jest wolne. Według instrukcji obsługi pod tym bezpiecznikiem jest "urządzenia radioodtwarzacza, system informacyjny". Jutro wsunę tam bezpiecznik i zobaczę co się będzie działo.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2010, 18:03 przez a.bloch, łącznie zmieniany 1 raz.