Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kiedyś rozbierałem konsolę i z tego co pamiętam miałem coś wyprowadzone(chyba pod przycisk) z lewej strony włącznika awaryjnych a podgrzewanie było chyba na dwóch skrajnych przyciskach z czterech dostępnych
Prosba o pomoc nt. czarodziejskiego zlacza = gdzie je podlaczyc ?
Wypiete zlacze znajduje sie po prawej stronie silnika w przednim zderzaku (na wysokosci chlodnicy).
Domyslam sie, ze to cos do temperatury (zlacze jest w czarnej koszulce z niebieskim paskiem).
Temp. zewnetrzna dziala (jest w przednim zderzaku ale na srodku).
W Oplach jest mnóstwo tzw. luźnych złącz bo wiązki są, a włąsciwie były produkowane jako uniwersalne, a więc wiązka była przygotowana pod wszystko i pasowała do każdego rodzaju w tym przypadku Zafiry, czy to benzyna, czy diesel, czy golas, czy full wypasik
Dziś dobierając się do deski znalazłem pod pokrętłami nawiewu taką wtyczkę:
Była włożona ale nie podpięta. W tym miejscu mam zaślepkę, żadnego przycisku.
PS.
Oczywiście nie udało mi się wyjąć radia więc dałem sobie spokój. Zosia stio z częściowo rozebraną deska
Przy okazji sprawdziłem czy mam wtyczkę tempomatu i chyba mam ale już nie chciało mi się jej odwijać z izolacji
Ostatnio zmieniony 15 cze 2011, 22:14 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.