Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam.
Ja również wymieniałem wkład od lusterka, nie chciał grzać i się okazało że odłączył się kabelek, a dokładnie przegniły konektory. Ja co prawda mam zośkę z 2000r. i ja dostałem się do lusterka ściągając tylnią część lusterka ( obudowę ).
H,Łajszczak dzięki za podpowiedz narobiłem szumu chciałem wyciągać wkłady sprawdzać prąd a wyobraż sobie że nie było bezpiecznika 10A kupiłem założyłem i mam wrażenie że grzeje dokładnie sprawdzę jutro rano jak przymarzną jeszcze raz dzięki
witam.Mam zafirę z 2004r. po lifcie.Odkąd kupiłem to auto nie grzeje mi prawe lusterko.Dzisiaj pokusilem się o rozebranie i sprawdzenie czemu tak sie dzieje.Z tego co widac, to zalozone jest zwykle szkielko i dodatkowo nie ma przewodow zasilających do maty wyprowadzonych.Proszę potwierdzcie moje przypuszczenia.Czego tu brakuje.
[ Dodano: Nie Sty 15, 2012 15:06 ]
Jak dołączyc mogę zdjęcia?
Musialoby byc podgrzewane, lewe od kierowcy mi grzeje normalnie, co do prawej strony myslę, że ktoś przewody schował i założył zwykle szkło.Elektryka lusterka dziala mi prawidlowo.Jakie kolory przewodów idą do zasilania maty.Chcę sprawdzic na progu we wtyczce czy jest zasilanie wogole podpięte.
W moim wcześniejszym autku czasami nie grzało prawe lustro, lewe normalnie. Okazało się że był przetarty kabel w drzwiach.
Co do mocy grzania, na pewno słabiej grzeje niż w golfie III ale da się wytrzymać.
Pzdr