Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
raszmen, najprościej można to sprawdzić przez porównanie swojej aktualnej z tymi na zdjęciach w ofercie, problem jest tylko w ilości styków i ich rozmieszczeniu. Gdyby jednak po zakupie okazało się że nie pasuje ten nowy to nic straconego, można z powodzeniem przełożyć ramię z kabelkiem do tempomatu z nowego do starego, trochę żmudne ale możliwe do zrobienia.
Z tego co pamiętam jak miałem Omegę B z 1995 to różniło się długością ramienia ponieważ miałem kierownicę o większej średnicy,na zdjęciach nie widać dokładnie różnicy we wtyczkach tempomatu.Są dwu i czteropinowe.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2011, 18:49 przez Harry200, łącznie zmieniany 1 raz.
MieHor pisze: problem jest tylko w ilości styków i ich rozmieszczeniu.
Jak się tak przyglądam stykom w obu manetkch ich rozmieszczenie jest takie same. No chyba że któryś ze sprzedających wrzucił zdjęcie ściągnięte z neta a nie rzeczywistego towaru.
Tak wiem że najlepiej byłoby porównac manetke z mojego auta z tymi z oferty, ale niestety zośka parkuje w blaszanym ciasnym garażu a na zewnątrz pogoda nie nastraja do rozbierania tego. No cóż będzie trzeba poczekac do cieplejszych dni i wtedy się za to zabrac.
raszmen pisze:Tak wiem że najlepiej byłoby porównac manetke z mojego auta z tymi z oferty, ale niestety zośka parkuje w blaszanym ciasnym garażu a na zewnątrz pogoda nie nastraja do rozbierania tego. No cóż będzie trzeba poczekac do cieplejszych dni i wtedy się za to zabrac.
Ja też przymierzam się do zakupu manetki i uruchomieniu tempomatu ale dopiero na wiosnę.
Gdzie znajde, w którym dokładnie miejscu moduł tempomatu ???, mam założone czujniki i manetkę ale niewiem czy jest sens aktywacji, bo tempomat nie dziala, op-comem nie mam możliwości włączenia funkcji. Czy ktoś może zrobić jakieś zdjęcie tego modułu, gdzie on fizycznie jest umocowany
Z tego co wiem to jak nie masz sterowania gazem na linkę to nie musisz kupować modułu tempomatu.Zobacz czy przy pedale gazu masz czarną puszkę z potencjometrem czy przymocowaną linkę ..