Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam podłączę się i ja. A więc tak ZA 1.8 99r no i mój problem lusterka nie działają w żadnej pozycji położenia dżojstika(sprawdony działa) silniczki słychać jak by chciały ruszyć ale nic się nie dzieje. Wiecie co może być ich przyczyną i jak mogę się dostać do ich wnętrza ?
Witam, mój problem lusterka nie działają w pozycji góra, dół. Silniczki słychać jak by chciały ruszyć ale nic się nie dzieje. W środku ten moduł ma wylamane takie dwa dziubki i dlatego to nie rusza, czy wie ktoś czy mozna wymienic tylko ta czesc, czy trzeba całe lusterko kupować???????
berbel2 pisze:Witam, mój problem lusterka nie działają w pozycji góra, dół. Silniczki słychać jak by chciały ruszyć ale nic się nie dzieje. W środku ten moduł ma wylamane takie dwa dziubki i dlatego to nie rusza, czy wie ktoś czy mozna wymienic tylko ta czesc, czy trzeba całe lusterko kupować???????
Tak to wygląda w katalogu:
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Witam. Podepnę się pod temat, u mnie ostatnio przestały działać lusterka, rozebrałem joystick i okazało się ze upaliła się jedna ścieżka. Polutowałem ją i teraz lewe lusterko działa normalnie, natomiast prawe tylko prawo, lewo i w dół. Ale jest jeszcze jeden problem, mimo ze przełącznik ustawiony jest na lewe lusterko to prawe chodzi razem z lewym, oprócz do góry. Jak przełączę na prawe lusterko to chodzi tylko prawe.
Hi, elektryczne szyby i lusterka - po wymianie kostki stacyjki nie działają. Nie bardzo wiem co jest grane. Może ktoś zamieścić schemat (lub sugestię co sprawdzić) abym mógł się zorientować co mogło paść tak nagle?
Mam problem z regulacją lusterek w Zafirze A ktoś odciął wtyczkę czy ktoś na forum mół by mi pomóc i wysłać jakiś schemat lub zdjęcie jak te przewody są umieszczone kolejno kolorami ??
Z góry dziękuje