Witam,co jest za Kostka i czy ciężko jest do niej dostać.
Chodzi mi o mida,instalacja w komorze silnika jest a przy manetce,oraz tidzie brak,w vb jak instalacja była w komorze to i była gotowa przy manetce. Może ktoś tego schemat podzuci
pytanie o kostke i mida
Moderator: Sebu$
- zafirapawel
- Bywalec
- Imię: Paweł
- Auto: Zafira A 1.8
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: X18xe1
- Dziadek13
- Zafiromaniak
- Imię: Jorg
- Auto: VW Turan była zafira DTL
- Model: Turan
- Oznaczenie silnika: AVQ
Czytamy http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=132zafirapawel pisze:czy ciężko jest do niej dostać.
Co to za fotka ? bo nie wiem jak się to tego odnieść.
Teraz napisz co chcesz zrobić, masz tida a chcesz mida ?.
Jak nie było mida to i nie ma manetek do sterownia midem i należy dokupić.
Do tempomatu może jest wtyczka pod obudową kierownicy bliżej migaczy i też manetke należy dokupić.
A tak robiłem ale dieslu.
http://www72.zippyshare.com/v/sFGN0wiu/file.html
Ostatnio zmieniony 29 gru 2016, 17:25 przez Dziadek13, łącznie zmieniany 2 razy.
- zafirapawel
- Bywalec
- Imię: Paweł
- Auto: Zafira A 1.8
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: X18xe1
Już znalazłem odpowiedźi w schematach. Tempomat już dawno założony.
To jest kostka x2 która łączy instalacje auta z wnętrza z komora silnika,w przyszłości chce założyć mida,zdziwiło mnie to gdyż w komorze silnika mam wtyczki pod wszystkiego czujniki,a przy tidzie tych kabli brak jest,łącznie z kablami pod manetke,teraz tylko trzeba kupić wiązke która jest przygotowana pod mida,wyluskac kable i montować.
To jest kostka x2 która łączy instalacje auta z wnętrza z komora silnika,w przyszłości chce założyć mida,zdziwiło mnie to gdyż w komorze silnika mam wtyczki pod wszystkiego czujniki,a przy tidzie tych kabli brak jest,łącznie z kablami pod manetke,teraz tylko trzeba kupić wiązke która jest przygotowana pod mida,wyluskac kable i montować.