Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drodzy klubowicze mam taki mały problem, a mianowicie chodzi o to że nie świeci lampka oświetlenia bagażnika, nie mam pojecia czy coś się rozłączyło czy jak? Lampka świeciła z początku, potem musiałem rozebrać tą sufitke plastikową gdzie jest ta lampaka i od tej pory nie świeci, wie może ktoś gdzie są jakieś połączenia? inne lampki wewnętrzne świecą... nie mam pojęcia co jest przyczyną?! żarówka jest ok.
Drodzy klubowicze mam taki mały problem, a mianowicie chodzi o to że nie świeci lampka oświetlenia bagażnika, nie mam pojecia czy coś się rozłączyło czy jak? Lampka świeciła z początku, potem musiałem rozebrać tą sufitke plastikową gdzie jest ta lampaka i od tej pory nie świeci, wie może ktoś gdzie są jakieś połączenia? inne lampki wewnętrzne świecą... nie mam pojęcia co jest przyczyną?! żarówka jest ok.
Pozdrawiam.
[ Dodano: Czw Lis 18, 2010 15:41 ]
Sprawdzales miernikiem czy jest 12V na stykach jesli nie ma to albo przerwales gdzies przewod podczas tej operacji lub cos jest tak z krancówką bagaznika,taki plastikowy bolec w dolnej czesci klapy obok zamka.On jest odpowiedzialny za zalaczenie obwodu,moze wsuwka spadla z niego lub zepsul sie.Popstrykaj nim troche moze cos zasniedzialo?pzdr.
A u mnie jest tak, że jak otwieram klapę do połowy to świeci lampka, jak podniosę wyżej to gaśnie, o co tu chodzi?
Kiedy zabijemy ostatnie zwierzę, złowimy ostatnią rybę, zetniemy ostatnie drzewo, zatrujemy ostatnią rzekę - zrozumiemy, że pieniędzy nie da się jeść.... howk !!!