Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poproszę o numer katalogowy i cenę w ASO dla modułu CIM (Zafira B, Z19DT)
VIN: W0L0AHM756G039356
6235413 - nr katalogowy
MODUŁ, ELEKTRONICZNY, KOLUMNA KIEROWNICY, BEZ OBUDOWY PRZEŁĄCZNIKA ZAPŁONU (433MHZ) (Z WYJĄTKIEM WEJŚCIA BEZ KLUCZYKA I SYSTEMU URUCHOMIENIA)
Numer katalogowy: 6235413
Nazwa części: MODUL
Cena netto*: 452,50
Cena brutto*: 556,58
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
W0L0AHM75A2121652
ktoś rozpisał przekaźniki ze skrzynki pod maską
ale ja potrzebuję kupić przekaźnik z bagaznika
ten o d ogrzewania tylnej szyby - mam puste miejsce
K3_X131
Pestkacz1 pisze:W0L0AHM75A2121652
ktoś rozpisał przekaźniki ze skrzynki pod maską
ale ja potrzebuję kupić przekaźnik z bagaznika
ten o d ogrzewania tylnej szyby - mam puste miejsce
K3_X131
ja dalej w sprawie przekaźnika - co mam mówić w sklepie gdy chcę go kupić?
1 przekaźnik od ogrzewania tylnej szyby. ZAfira b
W sklepie gość nie wiedział, a w katalogu części miał napisane żeby numeru części szukać w tis.
Nie mam przekaźnika do pokazania, nie mogę kupić nowego.
może ktoś ma foto?
Pestkacz1 pisze:ja dalej w sprawie przekaźnika - co mam mówić w sklepie gdy chcę go kupić?
1 przekaźnik od ogrzewania tylnej szyby. ZAfira b
W sklepie gość nie wiedział, a w katalogu części miał napisane żeby numeru części szukać w tis.
Nie mam przekaźnika do pokazania, nie mogę kupić nowego.
może ktoś ma foto?
Dzięki za namiar. Niestety opis przekaźników w http://www.zafiraklub.pl/...opic.php?t=5771
dotyczy tylko przedniej skrzynki. Opis przekaźników, który wkleiłeś już mam. Niestety w opisie tym 1 to k3, 2 to k1 i 3 to k2. Opis w skrzynce przy gniazdach to od lewej u góry k1,2,3 i na dole po prawej k4. Czyli wklejona rozpiska jest nieprawidłowa. Oznaczenie 1 wskazuje na k2 , 2 na k3 i 3 na k4. Przekaźniki włożone do k2 i k3 w rzeczywistości sa różne (k2 czarny i k3 żółty) a w opisie oba to tajemnicze x131. Jeden jest od tylnej wycieraczki a drugi od ogrzewania tylnej szyby. Udało mi się sprawdzić - znajomy ma astrę.
Dzięki za pomoc!