Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Bodek dzięki za wcześniejsze odpowiedzi co do trójnika to okazało się że to czyjaś innowacyjna przeróbka dlatego nie mogłeś go znaleźć kupiłem jakiś za 3 zł w sklepie z maszynami rolniczymi i śmiga.
Teraz muszę się uporać z zawieszeniem CDC, dlatego prosiłbym Cię o potwierdzenie nr. kat czujnika przyspieszenia koła lewego i ew. cenę i wskazówkę gdzie mogę go dostać bo serwis nie wie ocb. Chcą mi sprzedać czujnik ABS.
2 nr: 9570930004 i 00245500300/(?)nieczytelne
nr VIN: W0L0AHL4885025595
conec pisze:@Bodek dzięki za wcześniejsze odpowiedzi co do trójnika to okazało się że to czyjaś innowacyjna przeróbka dlatego nie mogłeś go znaleźć kupiłem jakiś za 3 zł w sklepie z maszynami rolniczymi i śmiga.
Teraz muszę się uporać z zawieszeniem CDC, dlatego prosiłbym Cię o potwierdzenie nr. kat czujnika przyspieszenia koła lewego i ew. cenę i wskazówkę gdzie mogę go dostać bo serwis nie wie ocb. Chcą mi sprzedać czujnik ABS.
2 nr: 9570930004 i 00245500300/(?)nieczytelne
nr VIN: W0L0AHL4885025595
Pzdr.
Numer katalogowy: 6235653
Nazwa części: CZUJNIK
Cena netto*: 562,50
Cena brutto*: 691,88
@Bodek sorka za bałagan, dopiero teraz zorientowałem się że nie w tym dziale pytam
Co do czujnika to chyba ten, tylko pytanie czy w Insigni z zawieszeniem Flexride jest taki sam jak w Astrze H którą ja mam? Niby nr producenta jest inny tzn. ZF Sachs ale znalazłem też sklep Opla gdzie jest to wrzucone pod jeden ogólny czujnik: http://sklep.dixi-car.pl/czujnik-predko ... -5439.html.
A Ty jak myślisz? Jeśli chodzi o strony prawa/lewa jest to bez znaczenia czy inne mocowania?
conec pisze:@Bodek sorka za bałagan, dopiero teraz zorientowałem się że nie w tym dziale pytam
Co do czujnika to chyba ten, tylko pytanie czy w Insigni z zawieszeniem Flexride jest taki sam jak w Astrze H którą ja mam? Niby nr producenta jest inny tzn. ZF Sachs ale znalazłem też sklep Opla gdzie jest to wrzucone pod jeden ogólny czujnik: http://sklep.dixi-car.pl/czujnik-predko ... -5439.html.
A Ty jak myślisz? Jeśli chodzi o strony prawa/lewa jest to bez znaczenia czy inne mocowania?
nie było napisane, która to strona, tylko sztuk 2, co do części to wybrałem pod Twój VIN, dla pewności skonsultuj w ASO
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
omaniek pisze:Proszę o sprawdzenie po moim VIN nr katalogowych i cen czujników ABS - w piaście koła i zintegrowanego z pompą ABS, VIN: W0L0AHM7572083202
93188477 - nr części
1603841 - nr katalogowy
PIASTA, PRZEDNIA, Z CZUJNIKIEM ABS (NR PRODUKCYJNY 13231678)