Odblokowanie Komputera Pokładowego
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Da się OP-Comem. Poszukaj innego, bo to pewnie był chińczyk, a nie wszystkie chińczyki "łapią co się do nich mówi". U mnie OP-Com zrobił to wszystko o czym pisałeś i wiele więcejrafi7404 pisze:Szukam kogoś z Bydgoszczy kto ma Tech-a i ogarnie mi światła dzienne, ryglowanie drzwi może spolszczenie navi. Próbowałem sprawę załatwić OP-comem, ale nie dało się przeprogramować.
Dokładnie takpawelszym pisze:to wiem, ale nie mam pojęcia pod jakim symbolem/ nazwą występuje u mnie?
Czy nie jest to aby literka T na tym samym ekranie co prędkość?
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Witam.
Mam zafire b 1.6 yng rok 2007 wyswietlacz GID. Odblokowalem sobie op-comem komputer pokladowy z jendym ale. Pokazuje tylko spalanie gdy jade na benzynie, ale nie pokazuje spalania gdy jade na gazie cng ? Czy ktos z urzytkownikow takiej zafiry ma podobnie czy trzeba jeszcze cos przestawiac op-comem zeby pokazywalo spalanie cng.
Mam zafire b 1.6 yng rok 2007 wyswietlacz GID. Odblokowalem sobie op-comem komputer pokladowy z jendym ale. Pokazuje tylko spalanie gdy jade na benzynie, ale nie pokazuje spalania gdy jade na gazie cng ? Czy ktos z urzytkownikow takiej zafiry ma podobnie czy trzeba jeszcze cos przestawiac op-comem zeby pokazywalo spalanie cng.
Mam Zafirę kupioną w Polsce, na polski rynek. W BC widoczny jest tylko miernik (stoper). Po podłączeniu OP-Coma nie udało sie odblokować komputera (nie było czego odblokowywać). Czy ktos to przerabiał w Zoście z Polski? Czy rzeczywiście w "ubogich" wersjach nie ma tego softu? Byłem pózniej w ASO, gdzie mi powiedzieli, że to sie da odblokować za 150 zł i nie trzeba aktualizować softu. Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi
Andrzej2503 - dzieki jeszcez raz za bezinteresowna pomoc
Andrzej2503 - dzieki jeszcez raz za bezinteresowna pomoc
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Poczytaj to:Jarcys pisze:Witam gdzie w zafirze b 08rok jest temp. silnika? Bo nigdziej nie widzę. Na komie mam tlyko spalanie i radio nic wiecej..
TestMode
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Hey
Dzięki uprzejmości pana Andrzeja u mnie komp działa
Pozdrawiam
Dzięki uprzejmości pana Andrzeja u mnie komp działa
Pozdrawiam
Witam kolegów
mam pytanie czy ktoś w okolicy brzeska Bochni może aktywować komputer w mojej zosi
jak wciskam bc pokazuje non funkcjone
mam pytanie czy ktoś w okolicy brzeska Bochni może aktywować komputer w mojej zosi
jak wciskam bc pokazuje non funkcjone
czy ktoś w pobliżu brzeska i Bochni ma możliwości aktywowania komputera ( spanie i tp )