Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bodek, a przyuczyłeć szybę tylnią lewą? - otwarcie z przytrzymaniem ok. 2 sekund aż do pyknięcia i zamknięcie z przytrzymaniem ok. 2 sekund aż do pyknięcia.
DD pisze:Bodek, a przyuczyłeć szybę tylnią lewą? - otwarcie z przytrzymaniem ok. 2 sekund aż do pyknięcia i zamknięcie z przytrzymaniem ok. 2 sekund aż do pyknięcia.
Tak i raz zadziałało, a teraz nie działa - rozbiorę po pracy wiązkę i pooglądam - może to jednak kabelki.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Żadne czary mary Po pierwsze musisz mieć dużą skrzynkę bezpiecznikową w bagażniku tzw REC.Po drugie trzeba aktywować "komfortowe zamykanie szyb" za pomocą Techa lub op-coma.
Mam ale to na duze nie wyglada kwestia definicji w opcomie w pozycji REC mam niedostepne wiec czy moge to sobie domontowac ile to kosztuje? Robil to ktos z was?
Jak op-com ci nie wykrywa tego modułu tzn że go nie posiadasz.Wpisz sobie w google (grafika) Zafira REC to zobaczysz jakie są różnice między małą skrzynką a dużą.Duża ma pięć dużych wtyczek a mała to tylko kilka przekaźników.
No to juz wszystko jasne, dzieki kolego a masz moze jakas rade na domontowanie tego bajeru domykania szyb? Nie koniecznie za pomoca REC moze sa inne sposoby?
Nie mam ryglowania drzwi z kluczyka (tylko kierowcy się ryglują) mimo że mam centralny zamek i z pilota się wszystkie domykają. Nie mam domykania szyb. Czy muszę coś kombinować czy wystarczy to aktywować OP-COMem ?
Też mam taką skrzynkę HN.Ale mam pytanie takie.Czy wszystkie zafiry B mają ryglowanie drzwi i czy to też działa z pilota i z kluczyka?Bo u mnie nic nie działa ani ryglowanie ani otwieranie/zamykanie szyb z pilota ani z kluczyka.
Nie masz tych funkcji aktywowanych.Podjedź do kogoś na aktywację.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.