Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kris322 pisze: ↑26 lip 2018, 12:58
Witam, dziękuje za odpowiedź widziałem, że kolega Drahe jest specjalistą m.in. w tym temacie ale jak mam się z nim skontaktować ? Jestem świeżym użytkownikiem i nie mogę wysłać do niego wiadomości, jeśli macie e-mail to proszę o info
Ja jakiś czas temu z nim rozmawiałem telefonicznie i chodziło mi o przycisk sport ,podłaczenie i ogólnie ,powiedział że juz tym sie tak nie zajmuje jak kiedyś ,ale spytać się warto.
Chyba gdzieś mam do niego numer telefonu jak chcesz
Ostatnio zmieniony 26 lip 2018, 13:06 przez Czesławo Moreno, łącznie zmieniany 1 raz.
W zafira b 2005, padł mi wyświetlacz - gid SE - nie działa panel klimatronic i wyświetlacz czarny.
Przez pomyłkę z rozpędu kupiłem BID'a, dzisiaj do mnie przyjdzie - czy po podłączeniu tego wyświetlacza bedzie działał panel klimy ?
w sensie sterowanie, nie chodzi mi o prezentacje na wyświetlaczu ustawień, ale o możwliwość włączenia nawiewu i klimatyzacji, oraz podgrzewania szyb
Jakimi programami kodujecie wyświetlacze i radio? chcę zmienić wyświetlacz ale u mnie nie ma opcji żadnego programowania więc może radio CD30 się do niczego nie nadaje?
chojinka pisze: ↑02 paź 2018, 21:12
Jakimi programami kodujecie wyświetlacze i radio? chcę zmienić wyświetlacz ale u mnie nie ma opcji żadnego programowania więc może radio CD30 się do niczego nie nadaje?
Mam wyświetlacz BID i zastanawiam się który z lepszych wyświetlaczy będzie działał zakłądając, że mam pin. Czy po BIDzie można wstawić coś lepszego niż GID? I czy te GIDy z merivki czy insigni będą też działać?
Tak jak kolega wyżej pisze.
Ja zmieniłem bid na gid - będziesz potrzebował wyświetlacz + ramkę bo się różnią.
Jak jest kasa to szalej i wstaw cid.
Ważne by był wylogowany lub z pinem oczywiście swój pin znasz bo też się przyda.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2018, 10:49 przez PETERSS, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli zakładając, że kupię gida to sprzedający poda mi sów pin cose z carr pasa?dobrze rozumiem?
@Mawerix
Czy z gidem i cd30 mp3 działać będzie wszystko może wiesz coś na ten temat cid droższy gid tańszy a już bardziej userfriendly