Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam ,z Trójmiasta i okolic polecam kolegę Shaqala z Gdańska.Dziś do niego podjechalem z Zafirką 5 minut i po robocie. Duża zniżka dla klubowiczów!!! Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Kolego, ale to nie ten dział. Proponuję udać się Tutaj
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2017, 23:34 przez Kocur, łącznie zmieniany 1 raz.
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6. Obecnie: Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH Opel Zafira B OPC Audi A4 B6 S4 Cabrio 3.0 V6
WItam, na test mode w czasie jazdy pokazuje mi przy range i TC wartośc 0 czy to znaczy że aktywacja bc2 nie uaktywni mi wyswietlania spalania. Zastnawiam sie nad zakupem interfejsu tech2.
chodzi mi o ten interface http://allegro.pl/interfejs-diagnostycz ... 50641.html . No chyba że tym tego nie zrobie, moze tylko nazwa podchwytliwa, a brak mozliwosci programowania lub softu, a jedynie podgląd i kasowanie błędów
Poprawiłem link - Bodek
Ostatnio zmieniony 01 lis 2017, 16:02 przez druss0, łącznie zmieniany 3 razy.
druss0 pisze: No chyba że tym tego nie zrobie, moze tylko nazwa podchwytliwa, a brak mozliwosci programowania lub softu, a jedynie podgląd i kasowanie błędów
A czytałeś opis to jest do DIAGNOZOWANIA, już lepiej w Op-Coma zainwestować.
No to podpucha, kasować błędy to ja mogę donglem za 35 zł. To lipa w aso chcą 250 zł za to. Pytanie czy do tego jest potrzebny security code którego oczywiście niemam
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam