Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U mnie indeks jest 005 ale wersja 00. Podobno ma być 005 w wersji 03. Jak zmienić na inną wersję?
Druga sprawa. Po zainicjowaniu i odczycie informacji mam komunikat z wyborem systemu. I tu nie mam pojęcia co mam zrobić.
mam komunikat o identyfikatorze 0x1409
a do wyboru z opcomu mam 1001, 1201, 1301, 1302, 1401, 1402.
Mam zmienić na któryś z tych ?
A może ktoś posiada 1409 aby dokopiować do opcoma?
Ostatnio zmieniony 23 lut 2018, 20:08 przez waldiwaldi, łącznie zmieniany 1 raz.
Orientuje się ktoś jaki powinien być poprawny indeks wyświetlacza do Zafiry B 1.6 105km silnik Z16XE1. Wyświetlacz pokazuje zasięg na 20km a tu ani rezerwa się nie świeci. Ponadto zasięg szybko spada po zatankowaniu
Dzięki
Ostatnio zmieniony 30 lis 2018, 16:30 przez pablo811, łącznie zmieniany 1 raz.
I ja sie podepnę aktywowałem w 1.8 140km wersję z kompem 008, ale jakoś przekłamuję chyba z paliwem bo pokazuje mis 50km do przejechania a kontrolka paliwa nawet nie błyknie. Jaki index wgrac? skąd pobrać te indexy?
Witam
Od jakiegoś czasu walczę z dobraniem właściwego indexu do kompa pokładowego. testuję różne, ale wydaje mi się, że są chyba niewłaściwe. Czy ktoś z Was posiadających ZB z silnikiem 1.8 140 KM i wyświetlaczem BID, mógłby mi odczytać jaki ma index i nr licznika. Gubię się z tym, zasięg paliwa wydaje mi się jest zaniżony i za wcześnie (przed zaświeceniem się rezerwy) pokazuje 40km do przejechania. Może to mi w jakiś sposób podpowie który wybrać.
Moderatorów przepraszam, że może jakoś nie tutaj, ale najwięcej userów czyta w tym dziale a desperacja aby to ogarnąć moim op-comem sięgnęła zenitu. Stąd moje wołanie o pomoc. Chodzi tylko o wyświetlacz BID.
dzięki
Witajcie.
Pytanie do posiadaczy Zafiry 2.0 turbo 200KM.
Jaki macie indeks kodów wyświetlacza i jaki macie ustawiony poziom ilości paliwa typ B czy rezystancja liniowa ?
Proszę używać opcji szukaj
Ostatnio zmieniony 29 gru 2019, 18:21 przez Tazz, łącznie zmieniany 1 raz.
podepnę się pod temat potrzebuję index code oraz typ sensora do zafira b 1.9cdi diesel 100km Numer 13216684 poratuje ktoś
obecnie po zatankowaniu pokazuje dystans 580 kilometrów
Ostatnio zmieniony 15 cze 2021, 14:40 przez wjacek5, łącznie zmieniany 2 razy.