Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
[quote="tEREk"]No właśnie to jest druga skrzynka bezpieczników a moduł komfortu to pewnie któraś z kostek ...[/quote
A ma może ktoś ma w pełni wypasioną płytkę i jakie przekaźniki powinny być i do czego mogą służyć - może jakieś fotki.
Z Prawej strony pod zaślepką też mam jakiś moduł BOSCHA, a pod nim miejsce chyba na kompresorek oplowski.
Do czego służy ten moduł BOSCH .
Coś mi się zdaję że jest to złącze do podpięcia oryginalnego modułu od haka Jeśli masz hak to sprawa jasna. Ja też mam ale ja mam uniwersalny moduł i nie mam takiej wtyczki
Piotrek413 pisze:Coś mi się zdaję że jest to złącze do podpięcia oryginalnego modułu od haka Jeśli masz hak to sprawa jasna. Ja też mam ale ja mam uniwersalny moduł i nie mam takiej wtyczki
Faktycznie mam hak więc pewnie to Tylko gdzie jest (albo powinien być) moduł komfortu ?
Jak ktoś ma skrzynkę skrzynkę bezpieczników w bagażniku to na 100% ma domykanie i otwieranie szyb z pilota
Jak nie działa to TECH2 i podobno OP-Com .Ja aktywowałem TECH 2
miałczyk76 pisze:Jak ktoś ma skrzynkę skrzynkę bezpieczników w bagażniku to na 100% ma domykanie i otwieranie szyb z pilota
Jak nie działa to TECH2 i podobno OP-Com .Ja aktywowałem TECH 2
Skoro tak to trza sprawdzić. A gdzie tego szukać w menu ?
W skrzynce mam podpięte złącze które u kolegi Kicaj jest "nie zagospodarowane" (czerwona strzałka). WTF ?
U mnie po prawej stronie zaznaczonej przez Ronina wtyczki do haka jest żółta kostka a nad nią dwa bezpieczniki 15A (mam odsuwane rolety dachowe oraz automatyczne poziomowanioe reflektorów-może od tego ). Po za tym pod górną żółtą kostką(modułem) Ronin ma 3xbezpiecznik 5A, a ja mam tylko 2 (mam tak 15A-5A-25A - brak - brak-5A-5A i dalej tak samo). Sorki ale nie mam dostępu do fotosika aby wrzucić fotkę.
Co Wy na to??? Co mam, czego nie a co mogę mieć