różnica pomiędzy BC1 a BC2
różnica pomiędzy BC1 a BC2
Cześć,
Kilka dni temu odłączyłem akumulator przez co zresetowałem wszystkie liczniki tj. BC1, BC2 i dzienny(ten przy zegarach). Od tamtego czasu przejechałem jakieś 200 km i BC1 pokazuje średnie spalanie 7,6 a BC2 8,6. Skąd wynika ta różnica? Na obu licznikach jest dokładanie taka sama liczba przejechanych km.
Kilka dni temu odłączyłem akumulator przez co zresetowałem wszystkie liczniki tj. BC1, BC2 i dzienny(ten przy zegarach). Od tamtego czasu przejechałem jakieś 200 km i BC1 pokazuje średnie spalanie 7,6 a BC2 8,6. Skąd wynika ta różnica? Na obu licznikach jest dokładanie taka sama liczba przejechanych km.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
skasuj jeszcze raz BC1 i BC2 (ewentualnie powtórz) - powinno zadziałać
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Klikasz na każdej zakładce - wchodzisz w nią, klikasz jeszcze raz, zapyta się czy skasować wszystkie (all) lub przesuwasz na poszczególne wartości i klikając kasujesz.timtim pisze:jak skasować BC1 BC2 ???
Jak coś nie zrozumiałe, to instrukcja ZB str. 116
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.