Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, mam pytanie Panowie. Stuka mi prawy przegub przy skręcaniu w prawo i hamowaniu. Wiadomo ze to prawy przegub tylko teraz pytanie czy wewnętrzny czy zewnętrzny? Miał ktoś podobna usterkę?
Ostatnio zmieniony 22 sie 2012, 21:15 przez Piotrekfr, łącznie zmieniany 1 raz.
No i teraz mamy problem bo ja bym wyczuł, albo udasz się do specjalisty i stwierdzi zewnętrzny gdzie koszta będziesz miał troche mniejsze albo wymienisz całą półoś (prawa jest tańsza chyba 250zł z przegłubami) . Za lewą płaciłem coś około 450zł (krótsza,była dwa razy droższa niż prawa dwa razy dłuższa) plus wymiana.
Mam pytanie jeszcze jakie jest przegub do zafiry 2.2 dti 2003r. Czy on ma miec 33/25 czy 33/35 frezów? Katalogi podają ze do 2l maja być 33/25 a inne ze maja być 33/35?
Ostatnio zmieniony 23 sie 2012, 20:43 przez Piotrekfr, łącznie zmieniany 1 raz.
W katalogu napisane bylo ze takie sam jak w 2.0 ida do 2.2. Teraz gdzie nie patrze wszedzie pisza ze 33/35 te co Ty wstawiles to juz calkowicie jakies dziwne...