Przegub do Zafiry A 2.2DTI

Zawieszenie, koła, podwozie, układ kierowniczy, hamulce, opony itp.

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
timi68
Zafiromaniak
Imię: Andrzej
Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
Model: II
Oznaczenie silnika: D5-2.4
Przegub do Zafiry A 2.2DTI

#1 Post autor: timi68 »

Ostatnio wymieniałem przegub zewnętrzny lewy, w ASO powiedzieli mi, że taki przegub kosztuje u nich 2'100 zł. i nie ma możliwości zakupu zamiennika lekko mnie to zdegustowało.
Trochę szukałem i znalazłem producenta przegubów do Zafirek i nie tylko, zapłaciłem 220 zł + 40 przesyłka.
Jeśli ktoś byłby tym zainteresowany piszcie na pw, nie podaję tutaj ich adresu aby nie robić reklamy.

aandrzej

#2 Post autor: aandrzej »

Witam!
Jestem posiadaczem opla zafiry i chciałbym uzyskać od pana adres producenta przegubu który opisywał pan w swoim poście.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
z poważaniem aandrzej

gość z zafiry

#3 Post autor: gość z zafiry »

[prosze daj znać gdzie kupiłeś ten przegób 35/25 zębów , bo ja nigdzie nie moge go kupić,żadna hurtownia w Krakowie go nie ma.
moja zaf jest z 2002 i 2,2 dti,jedynie gdzie znalazłem to w oplu za 2500zł z półosią- to przesada.
jakbyś mogł odpisac na maila jo94@gazeta.pl bo nie wiem jak odszukać odp od ciebie jak nadejdzie.
pozdrawiam

Skasowany użytkownik 6483

#4 Post autor: Skasowany użytkownik 6483 »

Poszukaj sobie w necie, jak widzę , jest tego mnóstwo i to w cenach ok. 150-300zł. :)

Należałoby dodać link, bo tak to post nic nie wnosi do tematu - Bodek
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, 17:26 przez Skasowany użytkownik 6483, łącznie zmieniany 1 raz.

atshheif

#5 Post autor: atshheif »

kupowalem w intercars ,mieli kilka sztuk od 130 do 450 zl ,tez mnie kiedys straszono ze wystepuje tylko w komplecie z polosia.Sa 2 rodzaje przegobow do 2.2dti zwroc uwage jaki masz zamontowany bo ja musialem wymieniac
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, 18:14 przez atshheif, łącznie zmieniany 1 raz.

gość z zafiry

#6 Post autor: gość z zafiry »

potrzebuje przegubu o 35zebach, a nie jak we wszystkich katalogach 33.Byłem już u mechanika i wyciągnął mój i on miał 35 i ten który kupiłem miał33i nie pasował.Prosze o info gdzie moge kupić 35/25 zebów, bo we wszystkich katalogach wystepuje 33,a ja mam napewno 35.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#7 Post autor: Bodek »

gość z zafiry pisze:potrzebuje przegubu o 35zebach, a nie jak we wszystkich katalogach 33.Byłem już u mechanika i wyciągnął mój i on miał 35 i ten który kupiłem miał33i nie pasował.Prosze o info gdzie moge kupić 35/25 zebów, bo we wszystkich katalogach wystepuje 33,a ja mam napewno 35.
Dzięki uprzejmości Kolegi timi68 (dzięki Andrzej) podaje namiary na sklep w Częstochowie, w którym załatwisz co potrzeba:

tel. +48608038139, mail: phurobro2@onet.eu, koszt około 250zł z przesyłką (pobranie lub wpłata)

Dzwoniłem - mają na stanie.
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podwozie”