Przegub do Zafiry A 2.2DTI
Moderator: Sebu$
- timi68
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
- Model: II
- Oznaczenie silnika: D5-2.4
Ostatnio wymieniałem przegub zewnętrzny lewy, w ASO powiedzieli mi, że taki przegub kosztuje u nich 2'100 zł. i nie ma możliwości zakupu zamiennika lekko mnie to zdegustowało.
Trochę szukałem i znalazłem producenta przegubów do Zafirek i nie tylko, zapłaciłem 220 zł + 40 przesyłka.
Jeśli ktoś byłby tym zainteresowany piszcie na pw, nie podaję tutaj ich adresu aby nie robić reklamy.
Trochę szukałem i znalazłem producenta przegubów do Zafirek i nie tylko, zapłaciłem 220 zł + 40 przesyłka.
Jeśli ktoś byłby tym zainteresowany piszcie na pw, nie podaję tutaj ich adresu aby nie robić reklamy.
[prosze daj znać gdzie kupiłeś ten przegób 35/25 zębów , bo ja nigdzie nie moge go kupić,żadna hurtownia w Krakowie go nie ma.
moja zaf jest z 2002 i 2,2 dti,jedynie gdzie znalazłem to w oplu za 2500zł z półosią- to przesada.
jakbyś mogł odpisac na maila jo94@gazeta.pl bo nie wiem jak odszukać odp od ciebie jak nadejdzie.
pozdrawiam
moja zaf jest z 2002 i 2,2 dti,jedynie gdzie znalazłem to w oplu za 2500zł z półosią- to przesada.
jakbyś mogł odpisac na maila jo94@gazeta.pl bo nie wiem jak odszukać odp od ciebie jak nadejdzie.
pozdrawiam
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Dzięki uprzejmości Kolegi timi68 (dzięki Andrzej) podaje namiary na sklep w Częstochowie, w którym załatwisz co potrzeba:gość z zafiry pisze:potrzebuje przegubu o 35zebach, a nie jak we wszystkich katalogach 33.Byłem już u mechanika i wyciągnął mój i on miał 35 i ten który kupiłem miał33i nie pasował.Prosze o info gdzie moge kupić 35/25 zebów, bo we wszystkich katalogach wystepuje 33,a ja mam napewno 35.
tel. +48608038139, mail: phurobro2@onet.eu, koszt około 250zł z przesyłką (pobranie lub wpłata)
Dzwoniłem - mają na stanie.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.