Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stwierdzono u mnie wymianę plecionki w układzie wydechowym. Każdy mówi że to trzeba wyspawać i wspawać nową. gdzie to mogę kupić, i jakie to ma wymiary, czy taki zabieg jest bezpieczny i dajcie namiary na dobrego fachmana w okolicach Sandomierza. Jeśli moje pytania są nie na miejscu to sorry ale jestem nowy i posiadam zafcie od tygodnia
Witam
a nie szybciej i taniej ( wycinka + pospawanie najlepiej półautomatem - też kosztuje )
było by kupić komplecik - pierwsza część układu wyd. z plecionką i tłumikiem - 130 PLN,
no i gwarancja na 24 m-c .
Nie przypuszczałem że taki komplet kosztuje tylko 130 PLN. Bo przecież można to samemu zrobić tylko potrzebny kanał.
Tylko czy ten komplet zaczyna się od kolektora wydechowego czy też zaraz za nim?
A mam jeszcze jedno pytanko. Czy na końcu tego kompletu znajduje się katalizator - jeśli tak co znim wtedy - bo raczej w zamienniku jest tłumnik i dlatego taka cena. Jak później z przeglądami
Moja Zafka ma 116 000 km. Wydech zaczyna się na kolektorze - ta 1 część - kolektor wydechowy z sondą zostaje. Jak oglądałem pod spodem to od kolektora aż po katalizator i według rysunku producenta wydechów BOSAL wszystko jest razem połączone. Także nie wiem jak to ugryść.
Witam szukam układ wydechowy do Zafira B 2.0 turbo 200KM z20ler od elastycznego złącza katalizator z wyjściem na sondę plus dwa tłumiki. Pozdrawiam kontakt 726176454
MichałChrzanowski pisze: ↑27 sie 2018, 13:15
Witam szukam układ wydechowy do Zafira B 2.0 turbo 200KM z20ler od elastycznego złącza katalizator z wyjściem na sondę plus dwa tłumiki. Pozdrawiam kontakt 726176454
viewforum.php?f=92 jeśli chcesz kupić napisz w tym temacie, poza tym temat dotyczy ZA a ty szukasz tłumika do ZB
Ostatnio zmieniony 27 sie 2018, 13:29 przez Mat86radom, łącznie zmieniany 1 raz.