Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam pytanie a zarazem prośbę, powiedzcie mi jakiego używacie sposobu do mocowania dekielków takich jak w poniższym linku. Nie wiem czy same odpadają czy taż ktoś im w tym pomaga ? Jeśli macie doświadczenie z tymi dekielkami proszę o podpowiedź, z góry dziękuję za wszelkie informacje, ja kupiłem teraz już trzeci komplet.
silikon jak silikon, ale klej do szyb czemu by nie
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Za pierwszym i drugim razem kompletowałem dekielki pojedynczo, zawsze uzupełniałem brakujące. Wczoraj otrzymałem komplet dekielków, bo nie miałem już ani jednej sztuki, ale tym razem zatrzaski są naprawdę solidne i nie uwierzę, że odpadły same, szkoda by ich było bo są jak nówki. Jeśli zginą to następne przykleję na stałe. Pozdrawiam.
Ja włożyłem w środek drut ukształtowany w obręcz rozpierający zaczepy, tak że ciężko jest je włożyć a co dopiero wyjąć, narazie są wszystkie myślę ze tak będzie dalej bo tanie to one nie są. Pozdrowienia.
drut 2 albo trójka trochę spręzysty kształtujesz w pierścień który wchodzi w srodek miedzy zaczepy rozpierając je. Siłę rozparcia regulujesz przez ściśnięcie lub rozwarcie pierścienia. U mnie działa i to bardzo fajnie. Ten pierścień nie musi byc bardzo dokładnie okrągły wystarczy zeby rozpierał minimum trzy zaczepy. Drut nie moży być zbyt cienki bo nie będzie miął siły tego rozeprzeć. Pozdrawiam. TK