Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I ja musze zakupić oponki na lato..
Kolejny sezon na zimówkach nie będe jeździł bo na deszczu nie zawsze to tak pięknie wygląda, więc chce zakupić nówki - tylko jakie?
Nie chciałbym za dużo wydać (bo to tylko letnie), ale wiadomo że jak będzie trzeba to coś sie uzbiera
Rozmiar 195/65R15 - docelowo takich szukam (i na tych sie skupiam), ale po głowie chodzą mi także 205/55R16 (na strukturze - choć nie wiadomo jak będzie z zakupem).
No tak ale cena też jest..
Myślałem o Daytonach, pozostawiając Dębice (no chyba, że są zwolennicy tej marki).
Jakby kupił to wiadomo na lata także byle badziew na sezon mnie nie ratuje (mówiąc tu o tanich, tanich oponkach)
Ja mam ale do zajechania CONTINENTAL ECO CONTACT EP 195/60/15 z 2009 roku. Mają po 5,5 mm. Leżą bo się na 16 przerzuciłem ale nie wiem czy ewentualnie byłbyś zainteresowany
GOTI, mam letnie Hankook (z takimi kupiona) - poprzedni właściciel musiał być z nich zadowolony bo dokupił kolejny zestaw - z ciekawości sprawdziłem w rankingach adac i rzeczywiście wypadały dobrze - za michelinami i gy wprawdzie, ale minimalnie, za to uzyskując lepszy stosunek jakości do ceny.
zrobiłem na nich z 10kkm i nie mam powodu do narzekania (choć to już 3 latki)
No tak, używane nie do końca mnie zadowalają - myślałem bardziej o zakupie nowych na kilka sezonów
PW poleciało, ale jak i na początku wspomniałem prosze o wszelkie propozycje jakby to niektórzy nazwali "średniaków", czyli nie za tanio nie za drogo