Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koledzy powiedzcie mi co robić. Dzisiaj mój mechanik powiedział że te sanki są w fatalnym stanie że już widzi dziurki, że gdyby postukal śrubokrętem to zrobiłby ich więcej. Problem jest w tym że byłem na tej akcji a a ASO powiedzieli mi że sanki są w bardzo dobrym stanie. Co powinienem zrobić ??!!
Zymek,w mojej już dwa razy mazali te sanki,oczywiście w ramach akcji. Teraz przy wymianie oleju widzę ,że znowu zrobiły się rude.Zaraz dzwonię do śmiesznego serwisu.Będę tak długo ich nękał aż wymienią.Napiszę co wskórałem.
Zymek,no niestety akcja na moim pojeżdzie została przeprowadzona i już - tak stwierdzili fachmani.Zapytałem ich to dlaczego robili mi drugi raz poprawkę.Panowie stwierdzili,że to niemożliwe i w ich sławetnym systemie nie ma nic na ten temat. Wychodzi na to ,że to ja mam zaniki i ta druga poprawka mi się tylko przyśniła.Byli jednak na tyle "uprzejmi",że w końcu wzięli samochód na podnośnik i stwierdzili,że elementy zawieszenia muszą rdzewieć taka ich natura.Jednak będą tak mili że mogą mi to jeszcze raz zakonserwować po kosztach-400 zł.Podziękowałem i zrobię to sam ,na szczęście dziur jeszcze nie ma to może jakiś czas pojeżdżę. Dlatego nie wiem co ci radzić ,spróbuj może w twoim ASO podejdą inaczej .Jeżeli do tej pory nic tobie nie robili to nie masz odnotowanej akcji na twoim wozie.Jak sanki są w tak fatalnym stanie jak piszesz.Może jak w moich udałoby się zrobić dziury to podeszliby inaczej? Życzę jak najmniej kontatów z ASO .Pozdrawiam
Ha tak jak myślałem. Mówisz że że powiedzieli że to normalne że rdzewieje, cóż tak normalne w 20 letnim Fiacie Punto, a nie w sześcioletnim aucie. Cóż spróbuje.
Dzieki
Propos osłony ostatnio dowiedziałem się, że na przeglądzie zdarza się diagnosta zwraca na to uwagę w przypadku Diesla i brak owej osłony nie podbijają przeglądu ?! prawda? fałsz? może tak :>
slonski-hahor pisze:Propos osłony ostatnio dowiedziałem się, że na przeglądzie zdarza się diagnosta zwraca na to uwagę w przypadku Diesla i brak owej osłony nie podbijają przeglądu ?! prawda? fałsz? może tak :>
Raczej żart ja nie miałem i podbili teraz założyłem i też podbili nie ma określonego rocznika z osłoną czy bez a i czym ona wpływa na bezpieczęństwo samochodu.
Możliwe jak jej nie ma to widać wycieki oleju i inne takie sprawy wtedy mogą ale z innego powodu nie podbić a osłona doskonale maskuje nie dociągnięcia,wycieki.
Już jestem po przeglądzie w Dixi Car,trwało to niecałą godzinę,ramę uznano że mam do wymiany,jestem umówiony na wtorek na wymianę która według serwisu będzie trwała około osiem godzin..