Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Będzie Pan zadowolony z tych B6 jest świetny kompromis miedzy stabilnością i czuciem auta a komfortem przynajmniej dla mnie z B6 idealnie komponują się sprężyny Eibach i H&R z obniżeniem do -30mm
świeżo założone Bilstein B6 - wszystko pasowało bez problemów -przy okazji wymienione sworznie i tuleje wahaczy - wiem jedno te amory są warte swojej ceny - po próbie drogowej wszystko jest pod kontrolą nic nie podbija dobija i nie ma efektu deski , na miejskich drogach i garbatych asfaltach czuć że te amory mają pełną kontrolę i działają z dużym zapasem
EDIT
wcześniej jeżdziłem na amorach Sachs / od teraz są na sprzedaż- tanio /
Załączniki
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2016, 20:17 przez OpelGreg, łącznie zmieniany 1 raz.
ło Panie a nie mówiłem Bilsteiny to nie małe migi teraz jeszcze tył by i on się dobrze układał z przodem i będzie git majonez malina i miód na serce Zofii
Hej,
Muszę wymienić amortyzatory na przodzie. Trochę poczytałem i wychodzi na to, że Sachs będzie najlepszy. Chyba że możecie polecić coś porównywalnego, a tańszego? Jak się ma do tego KYB? Monroe?
Ja z tyłu mam na KYB wymienione, niby OK. Ale chyba teraz bym dołożył i zamontował SACHS. To nie jest aż tak wielka różnica cenowa, a spokój na długi czas.
Czy amortyzatory z 1,8 16V pasują do wersji OPC?
Jak jest z przodami a jak z tyłem?
i to samo pytanie o sprężyny, ponieważ planuję wymianę amortyzatorów i sprężyn a chcę założyć twardsze sprężyny i nowe amortyzatory. Z góry dziękuję za pomoc.
ktoś ogarnia temat z amorkami przód do opc bo szukałem i szukałem i za chu...a pana ani monroe ani KYB nie podają amorów do opc ,, dzwoniłem do ASO a tam gościu zrobił do słuchawki YYYYYYYYYYYYYYYY i stwierdził ze nie bardzo wie o co kaman ale nie ma
Ostatni zmieniałem amortyzatory z tyłu i założyłem Sachs,i po dwóch tygodniach musze znów wymienić (stukaja same w sobie).Tym razem postawiłem na Bilsteiny B4
wabw pisze:Ostatni zmieniałem amortyzatory z tyłu i założyłem Sachs,i po dwóch tygodniach musze znów wymienić (stukaja same w sobie).Tym razem postawiłem na Bilsteiny B4
Nie,na pewno amortyzator,ponieważ po wymianie sprężyn dopiero po czasie przyszły mi poduszki dolne pod sprężyny i gdy je wymieniałem było ewidetnie czuć i słychać podczas ruszania tłoczyskiem amortyzatora na boki stuk,a w drugim amortyzatorze tego efektu nie było