Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, po czym mogę poznać, czy śruby od aktualnie zamontowanych felg będą pasować do nowo zakupionych stalówek? Mogę ich użyć czy może lepiej od razu powinienem polecieć po nowe do sklepu?
Jeśli ktoś z okolic ma jakieś do sprzedania proszę o PW.
U mnie pasowały bez problemu. Miałem alusy, dokupiłem stalówki i śruby podeszły bez problemu. Kiedyś w Audi A6 też pasowały a z kolei w New Beetle już nie.
Daj foto śrub z alusów to zobaczymy ale raczej na 99% podejdą
Standardowe śrubki będą pasowały. No chyba, że się wymyśli jakieś niestandardowe aluski. Wtedy i śruby mogą nie pasować. Gdzieś tak kiedyś miałem. Musiałem dokupić specjalne - stożkowe. Po chyba 16 zł za sztukę, co przy całości auta trochę wyszło..
Witam !!!
Ja miałem tak że alusy i stalówki ten sam komplet śrub w opel vectra a kumpel miał fiata marea dostał gdzieś stalówki (miał letnie na alusach) założył zimówki to musiał kupić krótsze śruby niestety czyli trza nalepiej to sprawdzić moim zdaniem bo róznie to bywa