Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam jako że nadchodzi czas wymiany w/w elementów w mojej Zafirze więc mam dylemat na jakie wymienić , firm jest wiele np TRW ZIMMERMANN ATE Brembo Lukas itd ,może ktoś z was podpowie , podzieli się doświadczeniami
Ostatnio zmieniony 11 lip 2011, 15:49 przez a30dam, łącznie zmieniany 1 raz.
ja miałem kiedys wsadzone lukasy, ale sie pokrzywiły, nie wiem dlaczego, moze jakaś wada fabryczna. pewne jest to, ze mi oddali kase, a za dopłata wziałem sobie brembo i teraz jest malina. przejechane mam 130 tysiecy na tarczach i nie narzekam, takze spokojnie moge CI je polecic
2.0 dti '01 i 1.9cdti '10. opcline
it's forfit śwagier!
Witam. to chciałem dopytać jakie byście mi doradzili bo mam przed sobą wymiane tarcz i klocków.za z waszą pomoca wybrałem oponki na lato to i z tarczami damy rade .pozdrawiam
Witam.Maciuś jak pytałem w serwisie o klocki do zafirki to średnie oferują za 220zł a te lepsiejsze za 340 i mówią ze bede zadowolony bo kładą je w serwisie i wytrzymuja bardzo długo także sam juz nie wiem co lepsze?????
Ja w Zafce z tyłu musiałem zmienić przy wymianie linki ręcznego, kazałem dać najlepsze co w sklepie i dostałem TRW. Za komplet na zad dałem 90zł. W astrze jak zmieniałem tarcze i klocki to też dostąły się TRW, zmieniane ponad rok temu i na razie nic złego się nie dzieje. ja je polecam
Witam .mam taki mały problemik wymieniłem nie dawno tarczę i klocki na nowe a wczoraj podczas jazdy zaczeło mi wyświetlać BRAK PAD. czyli koniec klocków i co to może być że mi się to wyświetla???pozdrawiam
Witam,
A co Panowie myślicie o polskiej firmie Mikoda?--> http://www.mikoda.pl/<--- Tarcze są naprawdę tanie ale za to słyszałem opinie że dobre. Z opinii mechanika z mojego miasta z fiata., TRW,brembo zawsze reklamacje a Mikoda nie. Czy miał ktoś okazję testować je?
Pozdrawiam
Witam.sprawdziłem dzisiaj te czujniki bo wciąż wyświetla mi BRAK PAD i może były troszke luźne to je troszkę po rozginałem i nadal wyświetla ten cholerny komunikat. i co tu z nim zrobić bo zaczyna mi brakować pomysłu.pozdrawiam po wymianie klocków jakiś miesiąc było ok ...