Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zapiekła mi się jedna linka. Zdemontowałem i będe musiał jakoś rozruszać. Najlepiej było by wymienić, ale tu jest problem. Zmierzyłem swoją. Linka ma ok 168cm pancerze ok 150cm i poszedłem do (wielu) sklepu. I tu jest problem. Mam zaciski Bosch a końcówki linek są w kształcie kulek które wchodzą w zagłębienia w dźwigienkach zacisków. Linki z takim końcówkami są jakieś 10cm krótsze. Te o dł. podobnej do moich mają końcówki jakby wałeczki które w moich zaciskach raczej się nie utrzymają. Na Allegro są też tylko takie linki. Pytałem w serwisie Opla i stwierdzili że to będzie "chyba" linka o nr. 522004 i mogliby ją sprowadzić. Cena tylko 420pln . Już nie wiem gdzie tego szukać. Może ktoś ma namiary na jakiś dobry sklep który postarał by się znaleźć taką linke za rozsądną cenę.
420zł za linke? to co ona ze złota jest?
zrób zdjęcie jaką potrzebujesz to czegoś poszukamy...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Temat troche stary ale czy ktoś wie jaki numer powinna mieć linka do zacisków Boscha ? Końcówki na linkach to właśnie kulki.
Zafira 99' 1.8 115kM.
A tak wogóle to witam wszystkich forumowiczów
Sticker pisze:Temat troche stary ale czy ktoś wie jaki numer powinna mieć linka do zacisków Boscha ? Końcówki na linkach to właśnie kulki.
Zafira 99' 1.8 115kM.
A tak wogóle to witam wszystkich forumowiczów