[B]Jakie zimówki wybrać
Wyprowadzić te opony z równowagi jest czymś bardzo ciężkim.
Ciche,świetne na suchym,w deszczu, nie czuć strasznego dyskomfortu po przesiadce z letnich po prostu ,na śniegu i błocie po śniegowym też wyśmienicie.
Wszechstronna opona po prostu.Opona kierowana do osób,które często i gęsto poruszają ze sporymi prędkościami,bo wiadomo jak się jeździ 50/90km/h to i dębice będą super,a ze tą cenę to się prawie dwa komplety kupi.
Polecam
Ciche,świetne na suchym,w deszczu, nie czuć strasznego dyskomfortu po przesiadce z letnich po prostu ,na śniegu i błocie po śniegowym też wyśmienicie.
Wszechstronna opona po prostu.Opona kierowana do osób,które często i gęsto poruszają ze sporymi prędkościami,bo wiadomo jak się jeździ 50/90km/h to i dębice będą super,a ze tą cenę to się prawie dwa komplety kupi.
Polecam
W scenicu też miałem Dunlopy Wintersport ale bez 3D czyli poprzedniczki tej opony i faktycznie mogę poprzeć słowa
Jedyna ich wada to cena ...........kubik_CDTi pisze:Ciche,świetne na suchym,w deszczu, nie czuć strasznego dyskomfortu po przesiadce z letnich po prostu ,na śniegu i błocie po śniegowym też wyśmienicie.
- DogfishHead
- Model:
a ja się naczytałem i dokonałem zakupu Uniroyal Ms Plus 66 195/65/R15 91 T wszędzie same plusy miały, no ale zobaczymy jak je założę i sobie pośmigam na nich trochę
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
na tych oponach, ale 16" (205/55/R16) dzisiaj zrobiłem 500 km - jak dla mnie super - extra - selectDogfishHead pisze:dokonałem zakupu Uniroyal Ms Plus 66 195/65/R15 91 T
Ostatnio zmieniony 03 lis 2010, 10:11 przez MieHor, łącznie zmieniany 1 raz.
ja również je objeżdżam, z tym że już testowałem tamtej zimy uważam że dobry wybór chłopaki na pewno są lepsze gumy, ale jak dla mnie to w tej cenie nie było konkurenta
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
Na co się muszę w końcu zdecydować, a typy mam 2, cena prawie identyczna:
GOODYEAR
VREDESTEIN
Obydwie oponki stoją bardzo wysoko w testach ADAC
GOODYEAR
VREDESTEIN
Ostatnio zmieniony 07 lis 2010, 23:13 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mieszkaniec
- Imię: Paweł
- Auto: Zafira
- Model: B
Ja kupiłem GOODYEAR UG7 i jak na razie jest super(ciche).Zobaczymy jak spadnie śnieg.PozdrawiamBodek_K pisze:Na co się muszę w końcu zdecydować, a typy mam 2, cena prawie identyczna:
GOODYEAR
VREDESTEIN