Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
marlow pisze:Ponawiam pytanie dotyczące Uniroyal Rainexpert 205/55R16 91V
Może aktualny Auto Świat Ci pomoże, bo jest w nim test opon (1 część). Jest w nim również wymieniana przez Ciebie opona.
Zaczekajmy do 2 części testu - 21 marzec 2011 - do chwili obecnej w czołówce są:
Continental PremiumContact 2
Michelin EnergySaver
Fulda CaratProgresso - i tu się zastanawiam - dobra cena na Alledrogo ok. 240 zł. - link poniżej.
Pirelli Cinturato P 7
Hankook Kinergy eco
Uniroyal RainExpert
w innym rozmiarze ale spisuje się bdobrze, nie miałem z nimi żadnych problemów, na wodę i mokro super. Kupione w Oponeo, Bardzo szybka dostawa (na drugi dzień po zamówieniu), zgodne z opisem (DOT)
arebuk pisze:Ograniczyłem wybór do ContiPremuimContact2 lub Uniroyal RainExpert . Conti z założeniem 226zł/szt. , Uniroyal ok.190zł/szt z założeniem .
marlow pisze:Witam,
Właśnie zakupiłem Uniroyal Rainexpert 205/55 R 16 91V cena 228,50 za szt rok produkcji 2011. Liczę na to, że będę zadowolony.
Pozdrawiam
marlow
kolega szuka 185/60 R15 84 H do megany - gdzie są takie tanie opony on szuka szuka i nic - dajcie cynę za
BTW moje pierlli P7 cinturato też przyszły DOT 01.11, więc super, teraz tylko aby do wiosny
arebuk pisze:Ograniczyłem wybór do ContiPremuimContact2 lub Uniroyal RainExpert . Conti z założeniem 226zł/szt. , Uniroyal ok.190zł/szt z założeniem .
Kolego jaki masz rozmiar tych opon i gdzie tak tanio
Chyba nie piszesz o takich: Continental ContiPremiumContact 2 205/55 R16 91V i jeszcze z założeniem