Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Flakun pisze:http://www.allegro.pl/item989773533_alu ... ml#gallery
chciałem się tylko zapytać o waszą opinię na temat tej aukcji - czy warto?
w aukcji jest ET 49 - koleś twierdzi że będzie pasować, tylko troszkę bardziej wystawać zapytałem czy będzie obcierać powiedział że nie
w pierwszych cena mnie przyciąga bo mam wolne 2 koła i jak kupię pierwsze to dokupię CB i nawigację do Zosi a jak drugie to tylko fele i się biję z myślami
no i oczywiście dylemat czy na pewno będą pasowały nie obcierały itp itd
trzeba przyznać że marzenie ale są strasznie drogie
jak dla mnie starczą 16 zwłaszcza że mam nówki opony do nich i teraz kupowanie 17 mi się nie opłaca - zresztą szkoda mi aż takiej gotówki - ustaliłem sobie że za felgi nie dam więcej jak 2 koła
marzenia ..marzeniami....ale cena....panowie....tzn wszystko zależy od tego na jakich gumach chcecie jezdzic....mój kumpel ma 17....i kupuje najtansze chinskie opony po 230zl....Ale guma porządna na takie koło to 500zl... i ja tylko i wyłącznie takie bym musiał kupić...bezpieczeństwo to podstawa.....Życie twoje...twojej rodziny..Dlatego.....jak usłyszałem koszt porządnej gumy na 16.....to juz mi sie odniechcialo 17.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2010, 22:50 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.
scaliłem tematy bo wg mnie dotyczą tego samego....
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)